Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Звездна турска двойка отново снимат заедно

Видяна: 65000 пъти

Още със старта на сериала “Господин Грешка”, главният актьор Джан Яман, който стана изключително популярен у нас от поредицата “Свободен дух”, е подложен на шумно обсъждане в социалните мрежи. Феновете на актьора и неговата екранна партньорка - Йозге Гюрел, се отнасят с голямо внимание към новата поредица.
Както съобщават местните медии, броят на отрицателните и положителни отзиви е равен, пише в. Труд. Какви са причините за негативните коментари? Първата е свързана със самата поредица. Един много влиятелен видео блогър, Мурат Сонер, обръща внимание на ниското по принцип качество на летните турски комедийни сериали. Втората причина е самият Яман. Според коментарите, продуцентът Фарук Тургут поел голям риск, когато взел тъкмо него в новия проект, след като актьорът направил някои грозни изявления в пресата, като това, че за успеха на една поредица е важно либидото на екранните партньорите и критиките му към известни и обичани актьори в Турция.
2019 г. обърна живота на актьора с главата надолу. С излизането на поредицата “Свободен дух”, Джан Яман придоби популярност и извън границите на Турция. Той обаче направи много грешки, които бяха на път да провалят кариерата му. Колкото и да е странно, карантинният период му помогна в това, като му даде необходимата пауза. Той се зае с самообразование, научи испански, научи се и да танцува танго. След огромния успех в сериала “Свободен дух”, изпадна в звездна треска, но се съпикяса по време на пандемията. “Опитах се да превърна този период от време в положителен. Чуках на барабани, спортувах, взимах онлайн уроци по танци... “, споделя актьорът. И така, с нови сили и надежда, започна работа в сериала “Господин Грешка”. Главната женска роля играе Йозге Гюрел, добила световна слава с участието си в “Сезонът на черешите”. Тя и Джан Яман застават отново един до друг на снимачната площадка като екранна двойка три години след началото на “Горчиво и сладко” - летният сериал от 2017 г., пожънал огромен успех и излъчен в България през 2018 г. /блиц

Публикувана на
29 Юни 2020 година