Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

И Долф Лундгрен си взе агънце

Видяна: 7747 пъти

След като преди дни бе съобщено, че Денис Куейд на 67 години ще вземе с почти 40 години по-млада от него жена за четвърта съпруга, стана ясно, че и Долф Лундгрен, който вече е на 62, е направил в Стокхолм предложение за брак на фитнес-инструкторка, която е на същата възрастта на дъщеря му – 24 години.
Актьорът озадачи своите последователи в Мрежата, като качи снимка с младата красавица в Инстаграм, която показва разкошен годежен пръстен на ръката си. В анотацията той мистериозно пише: „Нещо много специално се случи в Швеция”. След известно време актьорът разкри, че ще се жени.
В акаунта си в Инстаграм 24-годишната Ема Крокдал публикува няколко кадъра с Лундгрен. Тя споделя, че все още не може да повярва на щастието си. „Ощипете ме”, призовава блондинката под снимката. По-късно се разбра, че 62-годишният роден в Швеция актьор специално е пристигнал в Стокхолм, за да направи предложение, след което се е върнал в Холивуд.
Ема е родом от Норвегия и работи като фитнес-инструкторка. До 2011 г. Лундгрен беше женен за Анет Квиберг, която му роди две дъщери – Ида и Грета.

Публикувана на
28 Юни 2020 година