Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Момиче твърди, че е на 600 години

Видяна: 24644 пъти

Лилит Вампир е уверена, че вече е на 600 години. Тя се опитва да не се появява на слънчева светлина и доскоро се е прехранвала с пиене на човешка кръв.

Днес тя е популярна като „Дамата на мрака“ и казва на всички, че живее от 600 вампирски години. В момента момичето работи в Лондон и отдава цялото си свободно време на любимото си хоби.
„Мога да работя през деня и дори да излизам навън. Но изцежда тялото ми. Чувствам се най-добре, след като слънцето изчезне “, казва Лилит.
Преди е пила човешка кръв и често се преоблича като герои, които може да се видят само във филми на ужасите.
Започва да прави това още на 18 години, след като гледа филм за Дракула. „Просто бях влюбена в невероятния и мистериозен образ на граф Дракула, когото видях като дете. С течение на времето се влюбих във всичко, което е свързано с вампири, и така започнах да търся хора, които мислят по същия начин, както и мен “, казва момичето, което наскоро навърши 27 години.
Когато започнала да изучава вампирските навици и техния живот, тя дори експериментирала с използването на човешка кръв. Разбира се, тя не нападала никого и го правила само със съгласието на хората.
Мнозина могат да смятат, че подобни ритуали са свързани с тъмнината и злото, но самата Лилит вярва, че вампирите може да са силата на доброто. „Външността на момичето, което много прилича на вампир, оказала положително влияние върху кариерата й. В момента в нейния Instagram има 150 хиляди абонати и много известни компании й предлагат сътрудничество за фотосесии или реклами на популярни марки.блиц

Публикувана на
28 Юни 2020 година