Новина от категория България
Архив на публикациите

Какво не бива да се прави до края на 2020

Видяна: 26291 пъти

Какво не се препоръчва да се прави през високосна година, за да не навлечете нещастие на себе си и семейството си?
Астролозите не напразно прогнозираха, че през 2020 година човечеството ще се срещне с много неприятности и проблеми. Пандемията от коронавирус потвърди тревожните им опасения и предсказания.
В допълнение към масовото заболяване, което буквално обхвана целия свят, има и редица негативни събития, които могат да настъпят през този период от време, ако не спазвате определени правила на поведение.
Какво не трябва да се прави през 2020 година

1. В никакъв случаи не трябва да планирате глобални промени на живота си - купуване на апартамент, основен ремонт на жилището, отваряне на нова фирма или бизнес и други важни начинания.
2. Не ходете на дълги пътувания в чужбина
3. Не си взимайте домашни любимци. Нещата просто няма да се получат, а нищо чудно животното да умре или изчезне.
4. Не яжте гъби - точно така, не се шегуваме. По време на високосна година те могат да бъдат много вредни за здравето, тъй като през този период съдържат много токсини.
Сватби и годежи през високосна година

Още от древни времена се смята, че сватба по време на такава година обрича бракът на нещастие. Ако все пак обаче сте твърдо решени, че това е вашата година и ще кажете заветното "Да" именно през нея, то трябва да се подготвите по малко по-специален начин за това.
1. Поставете монета под обувките на булката и младоженеца - това ще спаси бъдещото семейство от липса на пари.
2. Роклята на булката трябва да е дълга. По този начин влияете на продължителността на съюза на влюбените. Дългата рокля е на дълъг брак.
3. По време на брачната церемония не поглеждайте назад - това привлича неприятности.
блиц

Публикувана на
28 Юни 2020 година