Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кич, шарения, голотия …направо ужас на абитуриентските балове

Видяна: 39760 пъти

Може да се каже, че най-ощетени от пандемията се оказаха абитуриентите. Всички знаят колко вълнуващ и очакван е абитуриентският бал за всеки – без значение дали е момче или момиче.
И въпреки, че всички призовават завършващите да отложат абитуриентските си балове заради опасността от разпространение на коронавирус, мнозина ученици все пак решиха да отпразнуват завършването си с пищни тържества.
Безспорно момичетата са най-развълнувани. Те треперят за тоалета, грима, прическата, високите токове, маникюра, аксесоарите и какво ли още не.
Много ученички са невъобразимо красиви в абитуриентския ден, но има и такива, които изглеждат просто потресаващо. То е кич, шарения, голотия… направо ужас!
Попаднахме на редица скандални фотоси, уловили най-зле изглеждащите абитуриентки. Те успяха да потресат мрежата с външния си вид.
Снимките са на най-катастрофално изглеждащите момичета.
Уверете се сами колко зле изглеждат абитуриентките и помислете, ако имате момиче дали бихте разрешили тя да изглежда така. А това е добър повод да си спомните как сте изглеждали самите вие в абитуриентските си одежди. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
28 Юни 2020 година