Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме тази неделя

Видяна: 16226 пъти

Овен
Денят започва с компроматна атака. Нещо скривано и покривано ще се разбере и ще влоши отношенията ви с партньори. Защитете надеждно кореспонденцията си, пазете квитанции и бележки. Посетете близки и приятели, с които отношенията напоследък са се вледенили. Ден за прошка и помирение, но ще се наложат и отстъпки от ваша страна. Освободете се от всичко, което ви тежи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят е зареден с предизвикателства и тенденция към агресивни прояви. Ще бъдете свидетели на остри битки за разпределение на територии и сфери на влияние. И докато другите се карат вие може лесно да получите това, за което спорят двете страни. Пожелайте си нещо още със ставането сутринта. До вечерта може да го постигнете и нещата да се развият изгодно за вас.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
До обед си пожелайте нещо и до вечерта може да го имате. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали и документи. Хубаво е да започнете прочистваща диета. Прочистете и личните си връзки, подложете на тест по лоялност близки и колеги. Днес може да се приготвят лекарства и за най-сложните болести. Дано намерите и търсеният балсам за душата.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес и утре в хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. Вървите към приключвания, раздели и личностна инвентаризация. Налагат се неочаквани пътувания и болезнен избор. Засилват се проблемите с родители и деца. Ще се водят дела и по някакъв начин ще се излезе от коловоза на мирното съвместно съществуване. Щадете се, не вдигайте тежко и не казвайте тежки думи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Важното свършете следобед. Сутринта е натоварена с грижи, с промени в настроенията на близките и децата. Ще се наложи да изтърпите неудобства, ако сте обещали някому услуга. Марс навлиза в хармоничния ви Овен и ви дава лост и опорна точка за бъдещи инициативи. Време е да наложите изискванията си и да впрегнете в действие силата на тези, които зависят от вас.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
До обед не провеждайте необмислени разговори. От нещо дребно може да започне конфликт. Следобед с лекота ще стопите ледовете, ще получите признание и нещата ще се развият благоприятно за вас. Мислено изгорете в огън всичко, което ви вреди и тревожи. Ден за почистване и пречистване на средата и връзките. Ледовете в отношенията се стопяват с лекота.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Родените в първата декада ще изживеят тежък ден. Навлизащият Марс в Овен изостря напрежението и възбужда агресията ви. Завладява ви ревност и тормозещи чувства. По незначителни поводи може да избухнат скандали. Едно пътуване се проваля или не протича по план. Странични фактори се намесват, променят се планове, срещи и намерения. Качвате адреналина. Щадете се.

4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Още със ставането си пожелайте нещо и до два дни ще го имате. Внимавайте какво споделяте или сте готови да предоставите за съхранение и ползване на познати и непознати хора. Не бъдете многословни и отложете каквито и да било признания за следващите дни. Днес е важно да привличаш и градиш мостове, а не да провокираш междуличностни конфликти и скандали.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Навлизащият Марс в Овен налива живителни сили в сърцата и душите на огнените знаци. Може да се разберете по особено болезнени лични и професионални въпроси. Дано не сте намесили чувствата в работата. Действайте активно, намерете начин да подновите и стабилизирате връзките си с близки, приятели и партньори, с които сте имали някакви търкания. Дайте си втори шанс.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Рисков ден за родените до 1 януари. Луна и Марс са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Вероятно е да попаднете под агресивен колегиален обстрел. Може да паднете и в капани, от които трудно ще се измъкнете без бой, без загуби на престиж, пари и чувства. Не рискувайте, спазвайте закони и предписания. Следобед овладявате положението, но дълго ще ближете рани.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ако поспите или не си определяте срещи до обед ще си спестите някои грижи и допълнително натоварване. Отложеното за следобед ще тръгне с лекота, ще ви внедри в подходящата среда и ще насочи към вас вниманието на хора, способни да ви окажат съдействие. До утре на обед плувате в свои води и печелите съмишленици за лични или общи каузи. Някой ще получи и неочаквана дотация.

5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Денят може да започне с разправии, но до вечерта ще ви олекне, ще се разберете по спорните въпроси и ще направите крачка към мирното съвместно съществуване. Марс напуска вашия знак, напрежението в партньорските връзки спада и всеки си намира мястото и се заема с работата, която е обещал да свърши. До понеделник на обед тенденцията е всичко да върви гладко.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
28 Юни 2020 година