Новина от категория България
Архив на публикациите

Мейзер трепери да не я застигнат страшни клетви

Видяна: 12993 пъти

Страшни клетви и заплахи принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да мине в нелегалност, научи HotArena. По тази причина осъдената за смъртта на съпруга си Николай е прекъснала всякакви публични изяви в мрежата. Те бяха станали неизменна част от ежедневието й през последната близо една година, откакто мадамата се пренесе в Лас Вегас след излежаване на присъдата си.
Доскоро пълнеше социалните мрежи с видеа и снимки от свои пътешествия до различни екзотични дестинации. Много от постовете и са заливани с гневни писания, в които възмутени хора коментират поведението й и го определят като скандално.
Според тях трябвало да се смири, след като е отнела живота на съпруга си, вместо да се забавлява сякаш нещо не се е случило. А в някои от писанията имало откровени клетви към скандалната силиконка. Проклятията сериозно я смутили, тъй като тя била дълбоко вярваща и смятала, че лошата енергия на злобни хора може да се стовари върху главата й.
Смятала, че е изкупила вината си, след като вече изтърпява присъдата си, която счита за напълно несправедлива. Според нея заключването й в пандиза било заговор срещу нея на завистници, които злобеели срещу нея и постиженията й в конкурси за красота и младия й атрактивен съпруг, който я боготворял.
Мейзер споделяла с шепата американски приятели, че ако има ад на земята той се намира в родината й, а тя е минала през него. Заради това след всички изпитания и преживения кошмар в затвора й се полагало да живея добре и спокойно. Точно на това завидели злобарите и започнали да сипят клетви срещу нея. Още по-ожесточени те станали, след като в медиите се разпространила новината, че в живота й има нов мъж. За него самата силиконка загасна в кратки видеа от разходки в района на Големия каньон и още няколко щата съседни на Невада, където е домът й, пише „България днес”.

Публикувана на
27 Юни 2020 година