Новина от категория Светът
Архив на публикациите

С какво блогърка покори мрежата

Видяна: 14762 пъти

Инфлуенсърката Тами Хембров е само на 26 години и се превърна в звезда в Австралия и едно от най-желаните момичета, което привлича вниманието на всяка крачка. Тя придоби известност в Интернет, публикувайки провокативни снимки, но и откровени истории за оформянето на перфектното й тяло.
Въпреки че сега уверено подчертава своите атрибути, имаше проблем с теглото си преди няколко години - то постоянно варираше. Почитателка е на фитнеса и тя докара фигурата си до съвършенство. Публикува преди и след снимки, като твърди, че повдигането на по-големи тежести повлиява на натрупването на мускулна маса. Днес е най-гордата с дупето си, което поставя на първи план в почти всяка снимка.
Наскоро публикува снимка в миниатюрни бикини, което остави 11 милиона фенове без думи. Получи безброй положителни коментари и похвали, а дупето й се счита за най-доброто в Instagram.
Позира по бикини миналата година и наскоро разкри как успява да поддържа фигурата си опъната. "Трябва да ям много, за да направя това дупе, затова консумирах много въглехидрати като кафяв ориз, овесени ядки, картофи и здравословни мазнини", казва тя. /блиц

Публикувана на
27 Юни 2020 година