Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Щерката на Блатечки куфее на бала

Видяна: 10980 пъти

В секси рокля щерката на Асен Блатечки - Катерина, се раздава на макс на абитуриентския си бал, видя HotArena. Девойката и съучениците й отпразнуваха края на училищните години с щур купон, от който спомените ще се помнят дълго.
За радост на зрелостниците и напук на НОЩ и препоръките за спазване на дистанция, Катерина и приятелите й са във вихъра на партито цяла нощ.
Блатечка, която е плод на любовта между актьора и бившата му жена Катерина, е възприела от родителите си лошия навик да пуши цигари. Не е ясно дали е само за празничната вечер, но младата хубавите се показа с чаша шампанско в ръка и цигара. Съучениците й са натъпкани в луксозна лимузина и с цяло гърло броят до 12. Купонът на младоците продължи в известна чалготека до зори.
От известно време девойката има нова страст и това е гримирането. Катерина често експериментира върху лицето си и доказва, че има дарба. И за своя бал тя се доверила на себе си изглежда перфектно.
Катето завърши елитна столична гимназия. Близки до семейството издават, че плановете й са да продължи обучението си в чужбина. Първоначално девойката ще се отдаде на лятна почивка след натоварената и нетипична последна учебна година, пише „България Днес“.

Публикувана на
27 Юни 2020 година