Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Първото лесбобебе у нас стана на годинка

Видяна: 8235 пъти

Първи рожден ден отпразнува първото лесбобебе у нас, научи HotArena. В началото на този месец малкият Виктор-Мануел чества годинка от съществуване си благодарение на хомосексуалните си родители Диляна и Вяра.
Импровизираното парти се случи в къщата на двойката, която преди месеци се премести да живее от Русе в Бургас. Кадър от празника сподели майка му Диляна, която и го износи. На снимката малкият Виктор е облечен с риза, къси шорти и шапка, а пред него има огромна цветна торта с животни.
Двете жени, които през 2018 г. отпразнуваха връзката си с парти, наподобяващо сватба, месеци по-късно решиха да направи съдбовната крачка и да станат родители. Днес семейството е повече от щастливо с наследника си, който е навсякъде с тях. След преместването им край морето Виктор-Мануел вече редовно посещава плажовете около Бургас, където чевръсто си играе в пясъка с кофички и гребла.
Това е първото пеленаче, родено в семейство от еднополови родители, като зачатието се случва инвитро чрез анонимен донор. Използвани са яйцеклетките на едната бъдеща майка, а другата износва детето и го ражда. Двойката казва, че предпочитат детето да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2, пише "България Днес".

Публикувана на
27 Юни 2020 година