Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои тази събота ще им върви

Видяна: 15982 пъти

Овен
Днес до обед имате повече свобода на действие, но това не значи да я превърнете в свободия. До вечерта на личния ви и семеен хоризонт се задават тъмни облаци. Навлизащият Марс в Овен застава в опозиция на навлизащата Луна във Везни. Нервите са опънати до краен предел. Може да се кажат и направят неща, за които ще съжалявате. Контролирайте емоциите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед водете преговори с чужбина. До вечерта ще убедите някой да ви съдейства, а друг да финансира проектите ви. Може да се спазарите за големи поръчки и доставки и да си осигурите допълнителна работа и заетост. Печелят добрите оратори и тези, които добре познават мотивацията, движеща действията на другите. Ще разкриете ходовете на конкуренцията и ще спечелите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Днес сте поставени в трудна позиция на избор. може би нищо не бива да избирате, да решавате и признавате. Ще ви бият с вашите камъни по вашата глава. Родените в третата декада може да изпуснат нишката на водените разговори и да „снесат”, без да искат, важна и тайна информация на потенциален конкурент. Не се опитвайте да блеснете и да направите впечатление. Ще подпалите конфликт.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес осъществете връзка със спонсори и покровители до обед, споделете нуждите си. Ще изживеете някакво приключение, което ще ви заведе на неочаквано място тази вечер. Ден на вербалната магия, внимавайте какво коментирате и пред кого. Каквото си пожелаете, до утре на обед ще се сбъдне. Ако счупите нещо, не е добър знак. За утре планирайте приятни моменти с приятели.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Събуждате се с прозрение за нужните действия с партньори и клиенти от чужбина. Вечерта ви „снасят” важна информация хора, решили да изпъкнат и да се покажат на ниво. Избягвайте прибързани действия, не започвайте нищо, което може да се затегне във времето или да зависи от чужда воля. Важното уредете по най-бързия начин, и то със свои сили и средства.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес е важно да не говорите много и да не споделяте излишно. В желанието да бъдете приети в определена среда и доверен кръг сте склонни да разкриете свои и чужди тайни. Не бъдете многословни, работете в градината на личния си интерес и не се състезавайте с хора от друго тесто. Проучете въпроси, свързани с обучение и работа в чужбина или тук в чуждестранна фирма.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
До обед получавате важни сигнали. Дано се съобразите и им отговорите положително. С напредването на деня се натрупва напрежение, което ще ескалира в неприятни разговори и разправии. Не носете проблемите си от едно място на друго. Пазете си телефона, не допускайте странични хора до кухнята на деловите си и личните разговори. Вечерта е натоварена с проблеми.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на преговори с бъдещи и настоящи партньори от страната и от чужбина. Ще се наложи да приемете условия, които не са ви съвсем изгодни. Важното е ответната страна да не разбере, че имате намерение да търсите и други варианти за работа и повишаване на личната си квалификация. Отношенията с близките навлизат в проблемна фаза, ако действате с натиск и разпоредителност.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес може да очаквате опити за използване и налагане на чужди интереси в личната ви или съвместна работа и дейност. Трудно ще устоите на изкушенията, а и манипулации може да се очакват. Не се давайте без бой. Включете в действие и компроматните атаки, ако ситуацията загрубее. Сега е моментът да използвате и последния си коз в любовта и партньорските връзки, за да сте на ниво.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес може да осъществите полезни контакти с близки и партньори в чужбина. Чакайте изгодни предложения, които може да променят начина ви на работа и живот. Не бързайте да споделяте и да се хвалите. Първо вземете решението и направете някои регистрации. Денят е добър за оперативни лечения с изключение на стомаха. Вечерта се помолете за нещо и до няколко дни ще го имате.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес до обед късметът ви е свързан с преговори и разговори с близки или шефове от чужбина. Споделеното вечерта ще стане повод за скандали и претенции и може да ви откаже от намеренията. Внимавайте в приказките. В момента действа с пълна сила вербалната магия. До утре на обед може да убедите някои хора да ви съдействат и подкрепят, а други поне да не ви пречат.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес с пълна сила действа магията на словото. По-добре замълчете, вместо да кажете нещо, за което после трябва да се извинявате. Пазете свои и чужди тайни. Счупеното е лош знак и предвещава раздели. Родените в третата декада изпускат питомното в стремежа да хванат дивото. Вечерта се приберете навреме у дома. Страничните контакти увеличават напрежението в семейството.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
27 Юни 2020 година