Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Лили Павлова в супер лукс в Люксембург

Видяна: 21480 пъти

След като европредседателството на България приключи, оглавяващият го министър Лиляна Павлова бе назначена на нов пост, узна HotArena. От 1 ноември миналата година тя е вече вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка и е първият човек от България, член на нейния управителен съвет. Престижната финансова институция е базирана в Люксмебург, където замина да живее.
От снимки в профила й в Инстаграм става ясно, че там тя обитава спретнато жилище. Преди дни нейната дъщеря София навърши 13 години, а празненството по случай рождения й ден се състояло именно в дома й в Люкдембург. Щерката на вицепрезидента на Европейската инвестиционна банка е успяла да намери много приятели в чуждестранната държава, макар преди майка й да бъде изпратена да работи там, тийнейджърката да посещаваше столично школо. Партито й било увабено от 10-на най-близки гости, които й поднесли подаръци за чудо и приказ.
Тортата пък била на тема морско дъно, тъй като, макар и на крехка възраст, София се занимава с водолазно гмуркане професионално, има и костюм и оборудване и вече имала възможност да разгледа рифовете край Созопол. Бившата министърка все по-често прави съпричастни последователите си в социалните мрежи с личния си живот, пише Ретро.

Публикувана на
26 Юни 2020 година