Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да очаквате този петък

Видяна: 19032 пъти

Овен
Може да започнете с обилна закуска, но след това диетите отново влизат в сила. До вечерта е добре да направите контакти с близки, колеги и шефове от чужбина, да уредите покупки и доставки, да придвижите нужните документи и да уговорите условията за участието си в престижни изяви или конкурси. До утре на обед чакайте отговори на молби и запитвания. Действайте активно.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Очаквайте предложения и покани от чужбина. Изпратете документи, кандидатствайте по спонсорски учебни или работни програми. Днес съдбата ще ви даде възможност да направите връзка полезна за бъдещата ви работа или учене. Излезте от орбитата на чувствата, започнете да мислите трезво и реалистично. Добре е любовта да почака, за да може после да е добре обезпечена.

6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Луната навлиза в Дева и сключва пречупващ аспект с тръгващата в директна посока Венера от вашия знак. Предстоят мъчителни уточняващи разговори с бивши и настоящи партньори. Назряват любовни конфликти. Крайно време е да се решат спорните въпроси или всеки да си тръгне по пътя. Вероятни са обаждания от чужбина, които ще помогнат за взимането на неотложни решения.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Работете активно в първите часове на работното време. Към обед очаквайте предложения и обаждания от чужбина, които може да променят плановете ви за бъдещето. Откривате истинския смисъл на една връзка от миналото и затвърдявате отношенията. Може да ви предложат подкрепа и финансиране за работа и учене в чужбина. Обмислете и се пазарете.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Не роптайте и не се оплаквайте. Ден на откровение. Ще намерите изход от всяка криза и решение на личен спор. Приемайте нещата такива каквито са и не желайте друго. Ще разберете нещо, което до момента е оставало в сянка. Ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого. Ако мислите за близък, обадете му се.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Луната е във вашия знак. Предстоят промени, пътувания и възможности за работа и учене в чужбина. Добре е да съчетаете удоволствията и почивката с работата. Обадете се на близки и приятели, които са далече и на които разчитате да ви подкрепят в бъдещите инициативи. Някой ще купи еднопосочен билет и ще остави зад гърба си цялото си минало. Животът ви се пренарежда.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на прозрение за нуждите и възможностите на бъдещето. Препоръчват се контакти с фирми, работодатели и спонсори от страната и от чужбина. Рекламирайте се, подайте документи и кандидатствайте по европейски програми. Мислете и действайте в перспектива. Ще ви се обаждат и тези, за които си помислите. Ден на телепатичните контакти, в които никой не може да ни се намеси.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Този ден ще отвори заключени врати, ще ви даде възможност да се измъкнете от личната и професионална криза и да се устроите на по-добро място. Доверете се на инстинктите. Край с една илюзия, но има вероятност да влезете в друга такава. Ще ви се обадят тези, за които мислите.

5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Ако днес или в близките дни заминете за чужбина дълго няма да се върнете. И децата са на прага на дома с необратими решения за работа и учене в чужбина. Помогнете си взаимно и се подгответе за един по-безболезнен преход. Бюрократичната машина се задвижва и позволява да уредите някои важни документи. Сънищата ви показват с какво трябва да приключите.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Луна и Уран сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Очаквайте вести и предложения от далече. Сега е момента да кандидатствате по спонсорски програми от страната и от чужбина. Приемайте нещата такива каквито са, в бъдеще екстрите ще са повече. Не е време за недоволство, а за напасване на ситуацията и за избор на нова цел и посока. Действайте активно.
6
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес може да получите покана от близки и приятели, които са далече. Чакайте и гости от чужбина. Ако мислите за някого непременно му се обадете. Денят дава възможност да направите генерални промени в начина си на работа и живот. Кандидатствайте за учене и работа в чужбина. 2021 ще бъде една от най-силните ви в юридически план години. Действайте с мисъл за бъдещето.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на невъзвращенците. Някой се предава и заминава след неуспешните си опити да намери по-добро място на местна почва. Оставете си вратички за връщане, обмислете добре нещата. Днес и утре Луната ви гледа в опозиция. Може би е нужно още малко усилия и ще успеете. Доверете се на интуицията. Ден на телепатичните контакти. Не взимайте решения за раздяла, ако сте влюбени.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
26 Юни 2020 година