Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Как 73-годишна звезда изглежда с 30 г. по-млада

Видяна: 22204 пъти

Сюзън Лучи е американска актриса, предприемач и телевизионна водеща. Тя се прочу по цял свят с ролята си на Ерика Кейн в телевизионния сериал "Всички мои деца". 73-годишната звезда покори феновете си не само с участието си във филми и телевизионни предавания, но и с изключителната си физическа форма.
"70 е новото 40!", категорична е тя. И фантастичната форма, в която се намира, е доказателство за това!
Това, което я кара да продължава с ежедневните си упражнения, е едно и също от доста дълго време: актрисата просто иска да изглежда толкова млада, колкото се чувства. А четиримата й внуци са само допълнителен стимул да се поддържа във форма.
От повече от 30 години Лучи се занимава с пилатес. "Студиото, където се снимаше сериалът "Всички мои деца", се намираше близо до Линкълн център. Гледах всички тези балерини и танцьори и си мислех, че също искам да имам стегнати и оформени мускули", казва актрисата.
Освен пилатес, тя редовно ходи на уроци по тенис и тренира на бягащата пътека.
Американката не позволява на годините да я ограничават, защото за нея възрастта е само цифра.
"Не е необходимо изведнъж да ставате приказливи, само защото сте на 50. Следвайте сърцето си и следете внимателно как изглеждате отпред и отзад", казва тя.
Лучи уверено демонстрира фигурата си в Instagram и призовава всички жени да спрат да се сравняват с другите и да търсят недостатъците си.
73-годишната звезда следи много внимателно с какво се храни. Можем да кажем, че е истинска късметлийка, защото мъжът й Хелмут, с когото са заедно почти 50 години, готви прекрасно и се грижи всяка сутрин на масата да има здравословна закуска.
Най-често това е натурално кисело мляко с горски плодове, както и тайното оръжие - гореща вода с лимон.
"Сутрин пия две чаши кафе, а след това, през деня - само гореща вода с лимон. Тя перфектно утолява жаждата ми, успокоява и ме предпазва от консумация на твърде много кофеин", признава актрисата.
Сюзън признава, че младежкият си външен вид дължи на добрите гени.
"Имах голям късмет. И двамата ми родители имаха много добра кожа.
Въпреки това се старая да не забравям за редовните грижи, без значение колко късно се връщам у дома", казва тя.
На всеки три месеца актрисата посещава дерматолог. През останалото време залага на меките овлажняващи средства. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
25 Юни 2020 година