Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи този четвъртък

Видяна: 21289 пъти

Овен
Земята е най-далече от своя духовен център Слънцето. Лесно може да сбъркаш и да тръгнеш по наклона на изкушенията. Бъдете верни на принципите си и на дълга. Доверете се на интуитивните си усещания. Доставете си радост за сетивата. Венера тръгва директно. Време за любов, за сдобряване и нови срещи. Не е време за диети.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Изкусителката Венера тръгва директно в знака на двойнствените Близнаци. Очертава се пик на изневерите, доминират страничните връзки. Отпускате му края, забравяте за дадените обещания и се впускате в поредната авантюра. Може да ви спретнат копромат и да загубите контрол върху ситуацията. Бъдете внимателни.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Сега е момента за участия в конкурси и светски мероприятия. Сключете нови договори, опитайте да привлечете спонсори и да влезете в нова среда. Отстоявайте принципите си, пътувайте, берете билки, защитете интересите на най-близките си хора. Единственият ден в месеца, в който храната изцяло се превръща в енергия. Хапнете си на корем. Не е време за диети на всички нива.
5
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден за светски контакти, за пътувания и преговори, за приятелски и партньорски срещи и за старт на нови дейности. Може да получите допълнителни пълномощия и да дадете такива. Работете изключително с доверени хора. Не е време за диети, храната изцяло се превръща в енергия. Няма да напълнеете, но със сигурност банковата ви сметка ще набъбне.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Пътувайте, посетете благи и релаксиращи места. Прекрасно се усвояват нови знания и умения. Ще осъществите перспективни връзки и може да намерите отдавна търсеното място или човек за дейностите, които смятате да развивате в бъдеще. Ден на подадените ръце. На масата пред богата трапеза може да се уточнят и детайлите, които ще ви направят богати.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
и делови контакти. Постарайте се да влезете в нова среда и да си издействате изгодни оферти. Не е ден за диета и за всякакъв тип ограничения. Храната изцяло се превръща в енергия. Подпишете нови договори, рекламирате се, създайте си връзки в нужната ви среда. Не си нарушавайте принципите. В момента сте подложени на тест по пригодност.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден за представителни срещи, за участия в различни публични изяви и светски мероприятия. Постарайте се да блеснете в средата си. Ще ви предложат изгодни условия по договори. Уредете си среща с потенциални работодатели, мениджъри и спонсори. Ще намерите и нужните ви майстори за ремонтите у дома и в офиса. Не се ограничавайте в храната, колкото и да изядете няма да напълнеете.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на еднорога, символ на общочовешките принципи. Започвайте само такива начинания, които ще свършите и приключите до края на деня. Дълготрайните и амбициозни проекти ще зациклят и няма да донесат чаканите придобивки и пари. Родените в третата декада ще са в ролята на обслужващ персонал за тези, които ще се веселят. Но пък може да си хапнете без ограничение.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца, особено за родените в третата декада. Уредете си делови и приятелски срещи, подпишете нови договори, стартирайте нови дейности и производства. Не се разсейвайте с любовни страсти и емоции. От днес Венера тръгва в директна посока в знака на опозицията ви Близнаците. Отложете любовните срещи, време е за работа и бизнес.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Навлизате в силен тридневен период. Днес е важно да осъществите перспективни връзки. Включете се в престижни професионални изяви, участвайте в конкурси и обществени мероприятия. Още утре може да бъдете избрани и предпочетени като партньори. Работата ви ще потръгне, ще повишите доходите си и влиянието си в обществото. Някой ще се уреди и с недвижим имот.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на принципната политика. Трудно ще отстоявате позициите си. Шефовете ще ви товарят с несвойствена работа, за която лично те са отговорни или би донесла негативни последици за този, който я свърши. Защитете нечие достойнство, не вървете против разбиранията си. Всеки компромис със съвестта ще ви носи болка и загуба на престиж. Яжте само това, което ви се дояде.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Сега е момента да се докажете на сцената на живота. Участвайте в престижни публични изяви и конкурси. Отстоявайте позициите си на всяка цена. Днес всеки води своята битка за по-добро място в живота. Подпишете нови договори, уредете си срещи с потенциални спонсори и не се отказвайте от изгодни предложения. Днес не се пълнее, хапнете си добре, но останете на любовна диета.
5
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
25 Юни 2020 година