Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Еньовден

Видяна: 19276 пъти

Овен
Днес е противопоказно да се работи в екип, да се организират събрания и срещи, на които ще се решават важни делови и финансови въпроси. Може да попаднете под фатално влияние и привличане, което ще се отрази неблагоприятно на работата и личния ви живот. Не позволявайте друг да прави избора вместо вас. Не преотстъпвайте права и територии на влияние. Не давайте съвети.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес и конкуренцията се събужда, прави силен ход, с който охлажда вашите амбиции и страсти. Нужно е обединение с доверени хора за справяне в тежките битки. Родените във втората декада ще трябва да направят по-големи компромиси и да отстъпят от една завоювана позиция. Нищо няма да ви се даде без бой. Доставете си радост с храната, колкото и да изядете няма да напълнеете.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес е неблагоприятно да се работи в екип, да се разчита на колективната работа или инициатива. Всеки тегли чергата към себе си. Нищо няма да се реши и излезе от общите събрания и мероприятия. На прага сте на рисково привличане и в любовта, което може прибързано да ви разведе или ожени. Точно днес не насрочвайте първа среща, не правете годежи и предложения за брак.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ще се правят опити за зарибяването ви и за привличане към различни групи, партии и съюзи. Точно днес не участвайте в колективни мероприятия и не започвайте работа с нов екип. Колективната отговорност ще се превърне в колективна безотговорност. Работата ще се провали. Останете си у дома, движете се сред проверени хора и на никого нищо не обещавайте.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Не е ден за работа в екип, за съвместни срещи, събрания и преговори с бизнес партньори. На всички нива тенденцията е да се появяват предатели и провокатори, които да развалят и най-добрите ни намерения. На прага сте на фатално привличане и в любовта, което ще ви донесе малко сладости и много горчилка. Може да направите губещо вложение на пари, чувства и време.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на обвързващо привличане и опасни връзки, от които ще си страдате в бъдеще. Ще ви се обаждат с намерение да ви използват и поставят на разпореждане и подчинение. Не сключвайте нови договори, особено ако усещате, че ви мамят и притискат. Работете и почивайте в тесен семеен кръг. Всичко, което свършите сами и със свои средства ще се развива добре и ще носи доходи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
В този ден всичко, което направим или уредим сами ще донесе ползи и успехи. Противопоказно е да се работи в екип и да се участва в колективни служебни или друг тип инициативи. Но ако вие сте шефа, с лекота може да яхнете ентусиазма на подчинените си и да се възползвате почти безплатно от нечия работа и услуга. И в любовта поставяте условията и налагате правилата.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес се сключват дисциплиниращи съюзи и договори. Трудно ще се измъкнете от условностите. Дори и да не искате ще се наложи да приемете правилата, да се съобразите с вишестоящите и с колегите и да отстъпите от някои важни позиции. Не се опитвайте да криволичите в делови и юридически план. Всеки трябва да получи своя дял от работата, от общо спечелените пари и екстри.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Еньовден. Билки се берат, магии за любов се правят. Но за вас днес е важно да си гоните интереса, да не влизате в зависимости, да намерите начин да прокарате личните си идеи, без да се включвате в колективни или приятелски инициативи. Мислете повече за себе си, за да може после да помислите и за другите. Проведете двустранни разговори и преговори без посредници.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. Възможни са всякакви изкушения и предложения, които може да ви отклонят от предварително избрания път. Срещате хора, които ще променят бъдещето ви или сами с действия и влияние ще промените нечий избор. Увеличете самоконтрола и във всеки момент си давайте сметка за последствията от всеки разговор и среща.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Рисков ден за родените в първата декада. Луна и Уран образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Нещо непредвидено ще се случи. Бъдете готови да реагирате адекватно във всеки момент. Постарайте се да бъдете трезви в мисли, чувства и намерения. Не се включвайте в съвместни инициативи. Ще бъдете използвани и употребени. Друг ще се окичи с почести и слава.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес печалбите ще са за водачите, за тези които използват силата на колектива, който направляват. Тълпата действа против личните си интереси и в служба на вишестоящите. Каквото уредите сами и без чужда помощ ще носи късмет и придобивки. Не позволявайте намеси в личния си избор. Водете само двустранни разговори. Където се появи трети ще се оформи чета с предател.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
24 Юни 2020 година