Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започне новата седмица

Видяна: 25742 пъти

Овен
Ако днес стартирате нов бизнес, бъдете сигурни, че ще делите власт и пари с някого и едва ли ще останете едновластен управител и шеф. Денят е благоприятен за планиране, за подреждане и разчистване на пътя, но не и за тръгване в нова и важна посока. Не се събирайте с много хора. Пазете се от странично въздействие и влияние. Тежък ден за родените във втората декада.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Може да се събудите с усещането в каква посока е добре да тръгнете, как да подредите и да започнете нов бизнес. Денят е благоприятен за освещаване на нови заведения и търговски обекти. Доверете се на инстинктите и направете жестовете, които смятате, че ще ви донесат пари, късмет и ползи. Стартът на новите инициативи отложете за утре. Подновете и стопирана в миналото дейност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Доверете се на усещанията си. Планирайте старт на нова бизнес програма. Подкрепете и деловите инициативи на зависещите от вас. Не пречете, а финансирайте, помагайте и подкрепяйте. Контролирайте лакомията. Ако изпитате неприязън към дадена храна в бъдеще забравете за нея. Яжте само това, което ви се дояде и се вижте само с тези хора, към които изпитвате чувства и привличане.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес интуицията ви подава верни сигнали. Ще се събудите с усещането за това, кое е полезно или вредно за вас, за работата, връзките и бъдещите ви начинания. Доверете се на предчувствията и елиминирайте от живота си всички фактори и хора, към които изпитвате неприязън. Не яжте каквото падне и не посещавайте съмнителни заведения. Набирайте сили за осъществяване на плановете си.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Доверете се на шестото си чувство. Днес може да открите новият си офис или мястото, където ще развивате определена дейност. Добре е да се освещават търговски обекти. Денят е благоприятен за изследвания и размишления. Откривате вярната посока и цел. Някой тръгва в командировка, друг резервира почивката си. Проявете щедрост, подкрепете нечия инициатива и прохождащ бизнес.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Денят е благоприятен за планиране размишление, пътувания и лични открития кое как да стане и да се получи най-добре и изгодно за вас. Проявете щедрост и ще ви върнат жеста. Днес се събуждат зверски апетити. Важното е да сте избирателни в храната и връзките. Не посягайте към това, което ви изпълва с негативизъм и подозрение. Сгответе си любимото блюдо.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното, за правилното и грешното. Проблемът е, че едва ли ще се вслушате в гласа на интуицията и с прибързани действия може да си докарате доста проблеми. Не се обаждайте на тези, които и преди са ви предавали и поставяли на изпитание. Не приемайте съмнителни предложения и не яжте каквото падне, където и да е.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Събуждате се с някакво откровение за бъдещето. Всичко, което усетите ще е важно и може да ви отведе на правилното място при точните хора. Доверете се на сетивата повече отколкото на ума и още утре ще отмъкнете кокала от устата на конкуренцията. Ще намерите изход и от най-зациклените положения в живота си и ще реализирате печалби. Не влизайте в съавторство.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес се събуждате с важна мисъл и с насока в каква посока да вървите. Започва нова игра с нови правила, които бързо трябва да усвоите. Потърсете информации за нещата, които смятате да задвижите от утре. Проведете цикъл физически упражнения, които укрепват тялото и духа. Добре е да направите някому подарък. Върнете си дълговете. Покажете и докажете внимание и обич.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес интуицията ви подава сигнали, които вероятно ще заглушите в желанието да постигнете максималното. Оценете по достойнство всеки знак на съдбата. Сменят се приоритетите. Мисълта за дома и подсигуряващите фактори трябва да е на първо място. Не е време да се започват отговорни и амбициозни професионални проекти. Доверете се на вътрешното си усещане за хора и ситуации.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на интуитивни прозрения. Ще се събудите с готов план или с ясното съзнание кое е най-доброто за вас в момента, към кого и какво да се стремите, какви храни да избягвате и кои са добри за вас. Доверете се на вътрешния си избор. Не се отклонявайте от пътя, който неустоимо ви привлича или усещате, че ще ви заведе на точното място. Всеки компромис ще ви натоварва и ще ви навреди.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Събуждате се с ясното съзнание за правилния избор и за ходовете, които може да ви осигурят престижна работа, връзка или ангажимент. Планирайте за утре отваряне на ново заведение или търговски обект. Стартирайте нова търговска дейност. Конкуренцията ви временно е притисната до стената, може да си позволите премерен риск. В любовта не правете необмислена крачка.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
22 Юни 2020 година