Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Днес ще е опасен ден

Видяна: 29646 пъти

Вдовицата на прословутия астролог Иван Станчев – Оксана Хорват, наследи и професията му – в момента работи като психотерапевт и астролог. Тя е завършила педагогика, немска филология и психология като втора специалност. Работила е и в Германия. Към днешна дата тя е един от най-търсените астролози у нас. С нея се консултират и почти всички родни знаменитости. Според астрологичната прогноза на Оксана 21 юни ще бъде изключително тежък ден за повечето от нас, тъй като в него се струпват 3 необикновени явления – слънчево затъмнение, ретроградна Венера и страховитият ретрограден Меркурий.
„При слънчевите затъмнения повече се замъглява нашата рационална мисъл, нашата ясна преценка, нашето съзнание. Допускаме грешки не толкова в емоционален план, колкото в преценката и решенията си – счита се, че на затъмнение не бива да се вземат никакви решения! Защото в единия случай ще ни подведат емоциите, в другия– яснотата на мисълта. Това затъмнение ще е в знака Рак, така че най-повлияни ще бъдат представителите на Рак и Козирог. Освен тях за твърде напрегнати аспекти трябва да внимават също хората от зодия Овен и Везни. При тези четири знака последиците ще са най-големи. Да не забравяме, че ретроградната Венера ще бъде ретроградна до 25 юни – така че объркванията в парите и любовта ще продължат дотогава. А от 18 юни ретрограден става и Меркурий – това е планетата, която отговаря за комуникациите, договорите, сделките. Получава се така, че това слънчево затъмнение на 21 юни е съпътствано от ретроградна Венера, от ретрограден Меркурий... И то в Рак – знакът, който е опозиция на Козирог, където в момента е голямото струпване на тежките планети Юпитер, Сатурн, Плутон. Всичко това прави деня на затъмнението доста напрегнат. Преди години имаше един термин „тройно критичен ден“ – е, 21 юни е един такъв ден“, коментира Оксана.
По нейни думи влиянието от слънчевото затъмнение няма да продължи 6 месеца, както смятат други нейни колеги. „2-3 дни преди и 2-3 дни след затъмнението въздействието е най-силно. Но иначе въздействието остава до следващото новолуние – около един месец. Най-вероятно след слънчевото затъмнение на 21 юни – някъде към 5 юли, когато е последното лунно, нещата ще ескалират. Но поне Венера вече няма да е ретроградна“, казва астроложката. Тя прогнозира, че баланс и мир ще имаме едва в средата на юли. „След 13 юли, когато и Меркурий ще тръгне директен, може да се очаква, че нещата вече ще са по-спокойни. Втората половина на юли и месец август трябва да са доста по-спокойни в сравнение с това, което беше от началото на годината. Те се очертават като най-приятните месеци тази година. За съжаление, от 9 септември започва ретрограден Марс – до 14 ноември, така че идва ново 20, нови напрегнати ситуации и връщане на стари неща. Така че до края на годината все ще има някакви неблагоприятни влияния“, допълва Оксана. /ретро

Публикувана на
21 Юни 2020 година