Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи тази неделя

Видяна: 17934 пъти

ОВЕН
От 5 ч. 46 мин. до 9 ч. 43 мин. властва 30-ия лунен ден, който ни дава свобода на личния ни човешки избор. Постъпете както ви се харесва, както го разбирате и искате в този период. С напредването на деня се усещат последиците от слънчевото затъмнение. Някои авторитети ще бъдат засегнати, някои корони се готвят да паднат. Родените в първата декада са в тежка позиция.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ТЕЛЕЦ
Неотложното свършете до 9ч.45 мин, когато всичко ни е позволено. Денят е неблагоприятен за старт на нови начинания и за сключване на брак. Това е ден за размисъл, за планиране, проучване и разчистване на сметките. Спазвайте диета без много течности и ще се прочистите от отровите. Сега е момента да изхвърлите от тялото и от съзнанието си всичко, което ви вреди и разболява.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
БЛИЗНАЦИ
Новолунието рано сутринта ще бъде придружено от частично слънчево затъмнение. Аспектът се отразява негативно на хора стоящи на високи позиции. Там, където мине сянката на затъмнението ще се наблюдават негативни явления и събития до десетина дни. Не бива да се действа активно и амбициозно, а да се осмислят и планират бъдещи действия носещи полза и на други хора.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
РАК
Рано сутринта може да се наблюдава частично слънчево затъмнение, което ще засегне неприятно родените в първите дни на Рака. Затъмнява се и положението на хора на високи позиции. Денят е неблагоприятен за започване на амбициозни дела. Сега е момента да се проучва и планира, да се търсят спонсори и инвеститори.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ЛЪВ
Новолуние с частично слънчево затъмнение около 6ч. 43 мин. Ще се случват събития, които ще променят приоритетите, личната ви посока и намерения. Нищо важно и амбициозно да не се започва. Останете където сте и вижте накъде ще задуха вятъра на промените. Сега е момента да направите лична и професионална пренастройка и да решите с кого и накъде ще продължите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ДЕВА
Денят е белязан с частично слънчево затъмнение, което ще засегне бизнеса и авторитета на хора стоящи на силни позиции. Някой, на когото разчитате може да загуби властта си, с което и вашето положение ще се обърка. Може да получите предложение за поемане на определени функции, за които до момента друг е отговарял. Натоварването и разходите ви ще се увеличат. Бъдете внимателни.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ВЕЗНИ
Ще имате успех в първите два часа на работното време. До вечерта се отдайте на планиране и координиране на действията си с партньори и работодатели. Днес, който копае дупка за друг сам ще падне в нея. Стават ви ясни някои отношения, но все още не бива да се взимат прибързани решения. Това, което си представите ярко и с желание може да се сбъдне до един месец.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
СКОРПИОН
Ден на чистите помисли. Не правете план как да навредите някому. Съобразете се с наложените ограничения и планирайте важните си инициативи. От обед пред вас се разкриват неподозирани възможности. Предстои детронация на хора стоящи на високи позиции, които са ви притискали и поставяли на колене. Запазете самообладание, не предприемайте изпреварващи и рискови ходове.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
СТРЕЛЕЦ
Ден на новолуние придружено с частично слънчево затъмнение. Където мине сянката на затъмнението може да се очакват до дни рокади по върховете на власта и природни катаклизми. Лесно може да се загубят лидерски позиции. Препоръката е да не си активен, да изчакаш и да не се замесваш в рискови игри. Водят се битки на физическо и духовно ниво, които ще променят живота ни.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
КОЗИРОГ
В 06 ч.43 мин. е частичното слънчево затъмнение в знака на Рака. Родените в първата декада са в трудна позиция. Не бива да взимате отговорни решения. Сега е време за размисъл, проучване и планиране. Ден на творческите замисли. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете. Не зацикляйте в негативни мисли и не пожелавайте никому зло.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
ВОДОЛЕЙ
Ден за преосмисляне на отношенията, за размисъл и планиране. Не бързайте с новите начинания. Предстоят реформи и неочаквани обрати, които може както да ви улеснят, така и да ви извадят от равновесие. Частичното слънчево затъмнение, отново засяга страните от изтока и части от Америка. И дано пандемията заглъхне, но няма да заглъхне ехото и.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
РИБИ
Новолунието придружено със слънчево затъмнение в Рак ще донесе промени и във вашия живот, но в бъдеще ще ги оцените като положителни. Битките на другите ще ви помогнат да изплувате от лични и професионални кризи и в следващите дни да направите силен ход. В момента падат някои окови, които са ви ограничавали, пречили и вредили. Върнете дълг.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
/монитор

Публикувана на
21 Юни 2020 година