Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кой какво му е писано тази събота

Видяна: 19459 пъти

Овен
Днес тъмнината в нас и около нас се сгъстява. Нищо не е такова каквото ви изглежда. В днешния ден тъмните сили се активизират както на човешко така и на астрално ниво. Битките горе се пренасят и долу. Бъдете отговорни, не започвайте нищо важно и отговорно за вас и за бъдещето на децата ви. На всички нива изпъкват фалша и лицемерието. Едно ще се говори, друго ще се мисли и върши.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
В деня преди новолунието тъмнината ни обгръща, енергийният ни потенциал отслабва. Не бива да си поставяме високи цели и задачи. Нищо важно и ново да не се започва, за да не се наложи после да се преправя. Неблагоприятен ден за нови запознанства и старт на нови работни проекти. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, прекъснете вредни и фалшиви връзки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Луната от Близнаци е в конфликтен аспект с Марс и Нептун от Риби. Тенденцията е към угнетяващи и рискови връзки. Не предприемайте нищо важно и отговорно за бъдещето си. И ако почувствете неприязън към някого изключете се от тази среда. Добре опечете и сварете храната си. Вероятни са зарази. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
В момента ни обгръща тъмнината на приближаващото новолуние. Не влизайте в нови отношения, не започвайте нищо важно за бъдещето. Енергията е на кота нула, изтощаваме се и губим сили. Лесно може да се излъжете и да ви изнудят. Проведете общо прочистване на организма. Прекратете вредни и губещи връзки, окадете дома. Днес и пророчествата са лъжливи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
С навлизането на Слънцето в Рак навлизате в сатурнова дупка. Най-трудните ви моменти вероятно ще бъдат от днес до 2 юли, след което Сатурн ще навлезе в Козирог и няма да ви гледа в опозиция от знака на Водолея до 21 декември. Съветът е днес да сте пределно внимателни, да не взимате важни решения и да не се обвързвате с никого за нищо. Много неща ще се правят на тъмно.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днешният ден носи конфликти и объркване в партньорските връзки. Разкриват се изневери и номера, които трудно ще си простите. Съветът е нищо отговорно и важно за бъдещето ви да не се започва. Получавате откази и сами отказвате подкрепа на хора, към които имате дълг. Ще си проличат фалшивите връзки и някъде ще се отиде към раздели. Очертава се и здравословен проблем.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес лесно се затъва в зависимости и дългове. Нищо важно и отговорно за бъдещето да не се започва. Всичко изглежда на пръв поглед изгодно и приемливо, но още утре ще се усетите в клопката на задлъжняването, страстта и използването. Не сключвайте нови договори, особено ако не сте прочели дребния шрифт. Неблагоприятен ден и за първа среща.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на изкушения и рискови връзки. Слънцето навлиза в знака на Рак, а той е единственият знак, с когото не можете да се справите и лесно да го манипулирате. Намеренията ви ще бъдат разгадани, ще се окажете в положение на длъжник там, където друг е задлъжнял към вас. За вас днес сиренцето е в капана. Към каквото и да посегнете ще пострадате и ще ви ударят през пръстите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Днес се извършва прегрупиране на силите. Изчакайте, не бързайте с амбициозните си начинания. Съдбата ще намери начин да ви подкрепи в труден момент. Не проявявайте излишна активност и не водете свешени войни. Не е добре да избирате новата посока. Може да попаднете под психологическо въздействие, да вършите услуги или работата на друг.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Рака-символ на дома и семейството. Време е да се мисли повече за домашните нужди и проблеми, а работата да се остави на заден план. Всичко, което направите днес с амбиция за служебно издигане и материален успех ще зацикли и ще ви донесе само проблеми. Отделете време на близките и децата. Останете у дома. Релаксирайте на приятно място.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес бъдете сред свои, не изневерявайте на партньора и на собствения си стил на живот и поведение. Време е за прочистваща диета, за почистване и обновление на дома. Осигурете си така желания комфорт, без да се нагърбвате с дългове. Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет и радост, ще затвърди връзките и ще създаде уют. Не носете изделия от кости и рога.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес ни обгръща и поглъща тъмнината на приближаващото новолуние. Нищо не е такова каквото ви изглежда. Както и да постъпите ще сбъркате. Правилното решение е скрито, покрито и добре контролирано. Не взимайте важни решения и в любовта. Следете знаците на съдбата. Не носете украшения от кости и рога. Лесно може да станеш и рогоносец или така да подредиш партньора.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
20 Юни 2020 година