Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

На кои ще им върви до 26 юни

Видяна: 57640 пъти

Вижте какво вещаят за вас звездите за предстоящата седмица.
Овен 21 март – 20 април
Знаменателна седмица. На 20-и тъмнината в нас и около нас се сгъстява. Нищо не е такова каквото ви изглежда. На 21-и се очаква частично слънчево затъмнение, което ни дава свобода на личния ни човешки избор. Постъпете както ви се харесва, както го разбирате и искате в този период. Ако на 22-ри стартирате нов бизнес, бъдете сигурни, че ще делите власт и пари с някого и едва ли ще останете едновластен управител и шеф. На 23-и Нептун тръгва ретроградно, слага филтър на висшето вдъхновение, нарушава връзката с духовните сфери. На 24-и е противопоказно да се работи в екип, да се организират събрания и срещи, на които ще се решават важни делови и финансови въпроси. На 25-и Венера тръгва в директна посока. Това разместване на пластовете ще ви лиши от някои връзки на висше духовно ниво, но ще донесе любов на общочовешко ниво. Насочете мислите си към дома и подсигуряващите фактори. Родените в първата декада да не рискуват. В петък до на обед чакайте отговори на молби и запитвания. Действайте активно.
Телец 21 април – 20 май
На Еньовден вашата управляваща планета Венера тръгва в директна посока и дава шанс на любовните ви връзки да тръгнат в нова посока. Не бива да си поставяме високи цели и задачи. Нищо важно и ново да не се започва, за да не се наложи после да се преправя. На 21-ви неотложното свършете до 9:45 ч., когато всичко ни е позволено. Това е ден за размисъл, за планиране, проучване и разчистване на сметките. Денят ще се отрази негативно на лидерите. Възможни са всякакви рокади. 22-ри е благоприятен ден за освещаване на нови заведения и търговски обекти. Доверете се на инстинктите и направете жестовете, които смятате, че ще ви донесат пари, късмет и ползи. На 23-и задействайте нещата на ново ниво с нов поглед и осмисляне на ситуацията. Не стойте пасивни. На следващия ден и конкуренцията се събужда, прави силен ход, с който охлажда вашите амбиции и страсти. Родените във втората декада ще трябва да направят по-големи компромиси. Нищо няма да ви се даде без бой. На 25-и може да ви спретнат копромат и да загубите контрол върху ситуацията. Бъдете внимателни.
Близнаци 21 май – 21 юни
На 20-и Слънцето напуска вашия знак, а на 25-и Венера тръгва в директна посока в Близнаци. Започвате да мислите повече за почивка и любов, а не толкова за работа. Тръгващият на 23-и ретроградно Нептун ще ви върне към някои забравени фикс идеи, а може би и фобии. На 20-и не предприемайте нищо важно и отговорно за бъдещето си. И ако почувствате неприязън към някого, изключете се от тази среда. На 21-ви не бива да се действа активно и амбициозно, а да се осмислят и планират бъдещи действия, носещи полза и на други хора. На 22-ри се доверете на усещанията си. Планирайте старт на нова бизнес програма. Не се препоръчва пасивност и изчакване и на 23-и, тъй като предприетото може да стане база за бъдещо надграждане. На 24-и не е благоприятно да се работи в екип, да се разчита на колективната работа или инициатива. Всеки тегли чергата към себе си. На следващия ден сключете нови договори, опитайте да привлечете спонсори и да влезете в нова среда. На 26-и идва крайното време да се решат спорни въпроси или всеки да си тръгне по пътя.
Рак 22 юни – 21 юли
На 20-и в 21:45 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Рак. Не влизайте в нови отношения, не започвайте нищо важно за бъдещето. Към 06:43 ч. на 21-ви ще наблюдаваме частично слънчево затъмнение, което ще засегне болезнено родените в началото на Рака. Очертават се детронации и рокади по върховете. Денят е неблагоприятен за започване на амбициозни дела. На 22-23-и планирайте и стартирайте нов бизнес. Доверете се на предчувствията и елиминирайте от живота си всички фактори и хора, към които изпитвате неприязън. На 23-и пасивният човек ще претърпи поражение и ще бъде изваден от играта. На 24-и се пазете от случайни контакти. Ще се правят опити за зарибяването ви и за привличане към различни групи, партии и съюзи. Следващият ден е благоприятен за светски контакти, за пътувания и преговори, за приятелски и партньорски срещи и за старт на нови дейности. На 26-и работете активно в първите часове на работното време. Към обед очаквайте предложения и обаждания от чужбина, които може да променят плановете ви за бъдещето.
Лъв 22 юли – 22 август
Слънцето управлява знака на царската власт Лъва. С навлизането му в Рак вие навлизате в сатурнова дупка. Най-трудните ви моменти вероятно ще бъдат от днес до 2 юли. Частичното слънчево затъмнение на 21-ви ще затъмни кариерата на някои от властимащите. В настоящия период Нептун тръгва ретроградно (на 23-и) и ограничава връзките с духовния свят. За сметка на това Венера тръгва директно и провокира любовни авантюри, които може да изиграят и ролята на компромат. Сега е моментът да направите лична и професионална пренастройка и да решите с кого и накъде ще продължите. На 22-ри се доверете на шестото си чувство. Днес може да откриете новият си офис или мястото, където ще развивате определена дейност. На 23-и се облегнете на стара връзка, доверете се на проверени хора и се опитайте да изправите на крака това, което кризата е съборила и разрушила. На 24-и сте на прага на фатално привличане и в любовта, което ще ви донесе малко сладости и много горчилка. На Еньовден пътувайте, наберете си билки, посетете благи и ралаксиращи места. На 26-и не роптайте и не се оплаквайте.
Дева 23 август – 22 септември
Каквото загубите на 20-и трудно ще си върнете. Бъдете внимателни в отношения и връзки. Денят носи конфликти. Съветът е нищо отговорно и важно за бъдещето ви да не се започва. 21-и започва със слънчево затъмнение, което може да затъмни властта на някои ваши шефове. Добре е в следващите дни да си осигурите предимства и да стъпите на нова база за развитие. 22-ри е благоприятен за планиране, размишление, пътувания и лични открития кое как да стане и да се получи най-добре и изгодно за вас. На 23-и е време да реализирате старите идеи и хрумвания. Не се отказвайте, независимо спънките по пътя. 24-и е ден на обвързващо привличане и опасни връзки, от които ще си страдате в бъдеще. Всичко, което свършите сами и със свои средства ще се развива добре и ще носи доходи. 25-и е ден на разширение, на лични и делови контакти. Постарайте се да влезете в нова среда и да си издействате изгодни оферти. На 26-и Луната е във вашия знак. Предстоят промени, пътувания и възможности за работа и учене в чужбина.
Везни 23 септември – 22 октомври
Пътувайте рано в събота. Нищо важно и отговорно за бъдещето да не се започва. В неделя предстои новолуние със слънчево затъмнение в нехармоничния ви Рак, което ще се отрази негативно на родените в първата декада. Отдайте се на планиране и координиране на действията си с партньори и работодатели. На 22-ри се събуждате с вярното усещане за полезното и вредното, за правилното и грешното. Проблемът е, че едва ли ще се вслушате в гласа на интуицията. На 23-и съветът е да опитате да се справите с всичко сами, без чужда финансова или друга подкрепа. Днес не се знае откъде ще ти дойде помощта или вредата. На 24-и е противопоказно да се работи в екип и да се участва в колективни служебни или друг тип инициативи. Но ако вие сте шефа, с лекота може да яхнете ентусиазма на подчинените си. 25-и е ден за представителни срещи, за участия в различни публични изяви и светски мероприятия. Постарайте се да блеснете в средата си. На 26-и се рекламирайте, подайте документи и кандидатствайте по европейски програми. Мислете и действайте в перспектива.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
На 20-и не си позволявайте да кръшкате от любовната или професионална пътека. Не поемайте излишен риск, особено при среща с непознати. В следващите три дни късметът ще ви следва, ще се случват неблагоприятни за конкуренцията ви събития, което ще ви помогне да завладеете нова територия и да я елиминирате. 21-ви е ден на чистите помисли. Не правете план как да навредите някому. Съобразете се с наложените ограничения и планирайте важните си инициативи. На 22-ри се събуждате с някакво откровение за бъдещето. Всичко, което усетите ще е важно и може да ви отведе на правилното място при точните хора. На 23-и печелят лидерите, тези които знаят как се работи с тълпата. Днес вие определяте правилата и налагате условията на играта. На 24-и се сключват дисциплиниращи съюзи и договори. Трудно ще се измъкнете от условностите. На 25-и срещате отпор. Дълготрайните и амбициозни проекти ще зациклят и няма да донесат чаканите придобивки и пари. На 26-и обаче сте на верния път. Този ден ще отвори заключени врати, ще ви даде възможност да се измъкнете от личната и професионална криза.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
От 20-и Слънцето вече няма да ви гледа в опозиция. Излизате от зациклен период в работата и личните връзки. Затъмнението на 21-ви затъмнява позициите на конкуренцията ви. Препоръката е да не си активен, да изчакаш и да не се замесваш в рискови игри. 22-ри идва с нови идеи, които е добре да реализирате в следващите три дни на успехи и постижения за вас. Може да подпишете изгодни договори и да си осигурите поръчки. На 23-и до обед изчакайте ходовете на тези, от които зависите. Не се отказвайте от намеренията си, но се постарайте да изберете правилния момент за атака към целта. На 24-и мислете повече за себе си, за да може после да помислите и за другите. Проведете двустранни разговори и преговори без посредници. 25-и е един от най-успешните ви и силни дни за месеца, особено за родените в третата декада. Уредете си делови и приятелски срещи, подпишете нови договори, стартирайте нови дейности и производства. Ако на 26-и или в близките дни заминете за чужбина, дълго няма да се върнете. И децата са на прага на дома с необратими решения за работа и учене в чужбина.
Козирог 22 декември – 20 януари
Навлизате в тридневен труден период. На 20-и Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Рака-символ на дома и семейството. Време е да се мисли повече за домашните нужди и проблеми. На 21-ви предстои новолуние със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Рака, което ще се отрази негативно повече на родените в първата декада. Разкъсвате се в мисли за работата и за дома. На 22-ри ви идват идеи за успешен бизнес. Ще сбъркате, ако споделите плановете си. Доверете се на вътрешното си усещане за хора и ситуации. На 23-и идва краят на изчаквателната политика, време е да се действа творчески и активно, да се подписват нови договори. На 24-и срещате хора, които ще променят бъдещето ви или сами с действия и влияние ще промените нечий избор. на 25-26-и сте победители. Още на първия ден се включете в престижни професионални изяви, участвайте в конкурси и обществени мероприятия. На 26-и Луна и Уран сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Очаквайте вести и предложения от далече. Действайте активно.
Водолей 21 януари - 19 февруари
На 20-и направете прочистване на организма. Навлизаме в период на инвентаризация. Бъдете сред свои, не изневерявайте на партньора и на собствения си стил на живот и поведение. 21-ви е ден за преосмисляне на отношенията, за размисъл и планиране. Не бързайте с новите начинания. 22-ри е ден на интуитивни прозрения. Ще се събудите с готов план или с ясното съзнание кое е най-доброто за вас в момента, към кого и какво да се стремите. До 23-и вземете решение по кой път ще тръгнете. Стартирайте нов бизнес. 24-и е рисков ден за родените в първата декада. Луна и Уран образуват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Нещо непредвидено ще се случи. Бъдете готови да реагирате адекватно във всеки момент. 25-и е ден на принципната политика. Трудно ще отстоявате позициите си. Шефовете ще ви товарят с несвойствена работа. Всеки компромис със съвестта ще ви носи болка и загуба на престиж. На 26-и може да получите покана от близки и приятели, които са далече. Чакайте и гости от чужбина. Ако мислите за някого непременно му се обадете.
Риби 20 февруари – 20 март
На 20-и сте в рискова позиция. Нищо не е такова каквото ви изглежда. Както и да постъпите ще сбъркате. Правилното решение е скрито, покрито и добре контролирано. На 21-ви новолунието придружено със слънчево затъмнение в Рак ще донесе промени и във вашия живот, но в бъдеще ще ги оцените като положителни. Битките на другите ще ви помогнат да изплувате. На 22-ри се събуждате с ясното съзнание за правилния избор и за ходовете, които може да ви осигурят престижна работа, връзка или ангажимент. Планирайте за утре отваряне на ново заведение или търговски обект. 23-и е ден за активни и целенасочени действия в посока на личната ви амбиция. Уредете документи, започнете нова дейност, излезте от рамките на ограниченията. На 24-и печалбите ще са за водачите, за тези които използват силата на колектива, който направляват. На 25-и е моментът да се докажете на сцената на живота. Участвайте в престижни публични изяви и конкурси. Отстоявайте позициите си на всяка цена. 26-и е ден на невъзвръщенците. Някой се предава и заминава след неуспешните си опити да намери по-добро място на местна почва.
монитор

Публикувана на
19 Юни 2020 година