Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква този петък

Видяна: 18361 пъти

Овен
Днес любовта среща благодарността. Луна и Венера са в съвпад. Всичко предприето ще носи късмет, пари и ползи, ще ви среща с любовта и ще облъчва с енергия и плодовитост любовните ви връзки. Най-благоприятният ден в месеца за брокерски инициативи. Купете или прехвърлете имот на децата. Каквото посадите в личната си градина ще се хване и даде богата реколта.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден с хармонична и оздравяваща енергетика. Заздравявате любовните си връзки или отивате към нови запознанства. Луна и Венера са в съвпад в знака на двойнствените Близнаци. Няма да останете на сухо в любовта, но дано не останете от два стола на земята в бъдеще. Добре е да се правят огледи на имоти. Може да намерите жилището, в което да приютите любовта си.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес Луна и Венера са в съвпад в знака на Близнаците. Аспектът провокира двойствени връзки и тенденция към изневери. Може да бъдете изкушени в посока на имотна и наследствена сделка. Трудно ще устоите на фатално привличане и е повече от сигурно, че ще изневерите, ако се отвори такава възможност. За необвързаните това е чудесен ден за запознанства и предложения.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Вашата управляваща планета Луната е в съвпад с Венера. Напират чувства и страсти, с които трудно ще се преборите, а може би и не трябва. Ще изживеете вълнуващи мигове вечерта, но през деня бъдете максимално делови, особено в посока на имотни дела. Сега е момента да подсигурите семейството, да осигурите базата, на която ще устроите новата си любов или децата си.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Посрещаме това утро при съвпад на Луна и Венера в знака на Близнаците. Този aспект провокира тенденция към изневери към нови запознанства и връзки преди да сме приключили със старите. Ще е трудно да останеш верен не само на партньора, но и на себе си. Някой ще намери уютно местенце, където де свие гнездо с любимия. Денят е благоприятен за брокерски инициативи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
За родените в първата декада денят носи любовни изкушения и тенденция да се кръшне встрани от семейната пътека. Луна и Венера са в пречупващ аспект спрямо Слънцето ви. Сексът ще бъде причина за нападки и неприятни разкрития. Очертава се компроматна война. Обърнете повече внимание на дома, на децата, на хората които обичате и цените. Купете или капарирайте жилище.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Родените в първата декада вървят към емоционални срещи и може да открият отдавна търсената любов. Луна и Венера ви гледат в съвпад от знака на хармоничните ви Близнаци. Очертават се двойнствени връзки, които ще наложат в бъдеще болезнени избори. Постарайте се да намерите време и за деловите задачи. Най-благоприятният ден в месеца за покупка на жилище, офис и имот.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
На прага сте на любовни изкушения и предложения, които може тотално да променят начина ви на живот. Луна и Венера се целуват тази вечер в нощното небе. Трудно ще издържите на любовното изкушение. Може да получите и направите предложение. Влизате в двойнствени връзки и игри. Отделете време за оглед на имот. Намерете мястото, където да приютите любовта си.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Близнаците. Ден, в който трудно ще останете верни на старата любов. Вероятни са изненадващи срещи и запознанства, които ще ви извадят от равновесие и от досегашния ви начин на живот. Някой ще разбере за изневерите на партньора, а друг ще изневери. Напират неудовлетворени страсти и желания. Увеличете самоконтрола.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Денят е зареден с любовно очарование. Луна и Венера са в съвпад. Любовта пърха наоколо, дано я забележите и оцените. Погрижете се за бъдещето на наследниците си. Може да купите жилище или терен за строеж. Всичко предприето ще носи късмет и ползи в бъдеще. Работете в градината. Посаденото и уредено в момента ще даде богата реколта. Пазете очите, следете кръвното.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес имате шанс да изживеете вълнуващи любовни мигове. Луна и Венера са в съвпад в Близнаци. Не се страхувайте да си поемете риска, ако дадена посока ви привлича и ако сте запленени от нечие очарование. Енергетиката на деня е оздравяваща и хармонична. Постарайте се да оправите отношенията си с партньори, да си простите взаимно и да продължите в една посока.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на Свещения лотос. Енергетиката е хармонична, оздравяваща и блага. Може да се реши наследствен проблем, да се обедини семейството около една цел свързана с обезпечаване на децата и бъдещето им. Да не се секат дървета и подсичат амбиции. Не подарявайте отрязани цветя. Не тръгвайте в посока на изневерите, може да ви спретнат компромат.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
19 Юни 2020 година