Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще ни въздейства ретроградният Меркурий

Видяна: 18666 пъти

Овен
Ден за пътувания и съвместни инициативи. Ориентирайте се към приключване в срок на обещаните задачи. В момента за вас върви тестова програма. Може да подновите договори и да се върнете на старото си работно място. Време е да довършите обещаното, а не да започвате нещо ново по време на ретроградния Меркурий
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Ден на победи и придобивки. Родените в третата декада са в по-изгодна позиция. Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите неизплатени задължения. До 12 юли се постарайте да приключите с обещаната работа, да върнете дълг и да потърсите длъжниците си. Ден на реката, която събира сили от много потоци и извори, докато стигне морето. Обединете семейните ресурси.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Ден на лични постижения, на придобивки и възможности за постигане на важни цели. Получавате подтик за действие, стимул за работа и нужните средства, за реализиране на проектите ви. Ще се радвате на разбиране и подкрепа. Доверете се на вътрешното си усещане за нещата и направете решителна крачка напред. Добре е да се подписват нови договори и да се създават връзки.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Един от силните ви дни за месеца, в който ще довършите важен проект и работата ви ще потръгне. Ще се намери изход от всяка криза и зациклено положение и ще се постигнат отдавна гонени цели. Печелят обединените усилия с качествени партньори. Меркурий тръгва ретроградно в Рак. Приключената работа до 12 юли може да ви направи по-богати и уредени в живота.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Меркурий тръгва ретроградно и насочва усилията ни към приключване на обещаната работа. Обединете сили и ресурси за постигане на набелязаните и съгласувани в миналото цели. До 12 юли не започвайте нови дейности, начинания и проекти, а се постарайте да си върнете дълговете. Близо до вода ще получите лично вдъхновение и може да намерите изход от неприятно положение.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. Време е да се връщат дълговете и да се обират плодовете на досегашния ви труд. Родените в третата декада са в по-изгодна позиция. Ще получите нещо чакано отдавна, но до 12 юли не е добре да започвате нова работа и да влизате в нови делови отношения. Ориентирайте се към приключване, подялба и инвентаризация.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Един от силните ви дни. С лекота преодолявате прегради и постигате крайни цели. Може да привлечете доверени съюзници и сътрудници и да влезете в нов екип. Разчитайте на интуитивните си усещания. Близо до вода може да получите неочаквано прозрение. Работата ви ще върви по план и дори непланувани неща се постигат в желания срок. За утре си уредете любовна среща.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
За родените в третата декада се очертават остри завои в личната политика. На пътя ви се изпречва непреодолима преграда. Постъпете като реката, заобиколете или подкопайте интересите и устоите на тези, които ви създават проблеми. Опитайте да направите полезни и удобни за околните личните си планове и намерения. Днес ви трябват съюзници и спонсори, осигурете си ги.
4
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Действайте изпреварващо, активизирайте се максимално и организирайте по нов начин хората, с които ще живеете и работите. Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към недовършеното в миналото. Време е да се плащат сметки и да се приключва с обещаните поръчки и доставки. Не тръгвайте в командировка, особено ако за утре сте дали някакво обещание на близки и партньори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес всичко си идва на мястото. Плановете ви се реализират, тръгват нови програми и нови идейни проекти. Обединете сили и ресурси с проверени в миналото партньори. Ден на реката, която събира сили от много потоци. Някой ще получи и чаканото финансиране. За родените в третата декада късметът ще заработи и в посока на водените юридически дела. Пътят ви се разчиства.
6
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ще се наложи да лавирате и да прескачате прегради, за да постигнете напредък и да се измъкнете от неприятно положение. Нищо не обещавайте, не се застопорявайте с нови договори и странични връзки. Всичко ще става мъчително и бавно и за всичко ще се плаща с лихвите. Отложете срещите си за утре, когато и в любовта и в работата ще имате напредък и лични постижения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Един от най-силните ви дни за месеца. Тенденцията е нещата да потръгнат леко и да ви костват малко усилия. Ще постигнете поне една цел, а и други въпроси ще се решат в движение. В живота ви може да се появи неочакван защитник и благодетел. Кандидатствайте за субсидии и представете проектите си за одобрение. Доверете се на вътрешното си усещане. Ден на прозрения.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
18 Юни 2020 година