Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Какви сандали да носим през лятото

Видяна: 187560 пъти

Семпли и удобни, така може да опишем сандалите на лято 2020. Вижте кои са 6-те най-актуални модела сандали за сезон пролет/лято 2020.
1. Сандали флатформи
Може и да не са най-стилните, но категорично са най-удобните. Флатформите допадат на малцина, но практичността им е безспорна. Ако ви чака ден, изпълнен с кръстосване на града, тези сандали са за вас. Можете да ги носите с дънки или по-спортна рокля. Подхождат много на по-небрежен стил.
2. Сандали с панделка
Доста по-кокетни и женствени, сандалите с панделка са добро допълнение към всяка лятна рокля. Повечето дизайнери избраха модели, при които панделката заменя каишката по много ненатрапчив начин. Така имате едновременно елегантен и семпъл модел.
3. Сандали с много каишки
През лято 2020 актуални ще са сандалите с много каишки във всевъзможни разновидности - от най-семплите до далеч по-открояващите се римски сандали. Преобладават моделите на равна и ниска подметка, допълващи по-скоро спортен или спортно-елегантен стил.
4. Сандали и чехли през пръста
Няма как лятото да мине без любимите на мнозина джапанки. Те обаче претърпяват огромна модна трансформация през лято 2020 и са по-стилни от всякога. Много дизайнери избраха сандали и чехли през пръста, които са на ниска подметка или котешки ток. Това необичайно за мнозина предложение се хареса много на повечето модни блогъри, а това увеличи популярността на модела.
5. Сандали на нисък ток
Сандалите на котешки ток или на много нисък квадратен ток също попадат сред топ тенденциите за лято 2020. Те събират в себе си удобство и елегантност и подхождат на по-изискания ежедневен стил.
6. Сандали с релефна кожа
Кожа, кожа и пак кожа! Това категорично е топ тенденцията на пролет/лято 2020. Виждаме я при дрехите, аксесоарите и бижутата. Тя е хит при обувките и съвсем логично, и при сандалите. Особено актуални са моделите с релефна кожа, която имитира змийска или крокодилска. /розали

Публикувана на
13 Юни 2020 година