Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква до 20 юни

Видяна: 56880 пъти

Какво вещаят звездите през следващата седмица, когато тръгва ретроградният Меркурий, а Нептун и Марс са в пречупващ аспект? Всеки може да прочете в Седмичния хороскоп как движението на планетите влияе на житейските ни събития и какво да предприемем за да сме в хармония.

Овен 21 март – 20 април
13-и е ден за учене, за усвояване на нови знания, умения и уроци. Очертават се алергични реакции не само на физическо, но и на душевно ниво. Всичко, което научите и проучите по важен за вас въпрос ще ви свърши работа и ще ви облекчи.14-и носи неочаквани промени и реформи. Кризисен ден в отношенията.Очертават се промени в плана, пътувания и разместване на програмата ви поради нуждата да окажете съдействие на близки и приятели. Денят се свързва с преследването и изгнанието. 15-и включва амбиции и резерви на пълна мощност. Рекламирайте се и ще привлечете спонсори.Подпишете нов договор и се опитайте да влезете в нова среда. Заемете се с неотложни лечения, пригответе си сами лекарства и отвари. Сънищата ви подсказват дали всички е наред със сексуалната ви енергия. На 16-и постигате отдавна гонена цел. 17-и носи объркващи сигнали в бизнеса. Вероятно е да попаднете на неприятелски капани. Пазете се от случайни връзки и запознаства. 18-и идва с печалба, а 19-и отваря шансове за имотни продобивки. Купете или прехвърлете имот на децата. Каквото посадите в личната си градина ще се хване и даде богата реколта. Всичко предприето ще носи късмет, пари и ползи, ще ви среща с любовта и ще облъчва с енергия и плодовитост любовните ви връзки.
Телец 21 април – 20 май
13-и е ден за повишаване на личната квалификация с посещение на различни курсове, уроци, фитнес и тренировъчни зали. Ще определите граница в приятелските връзки. Днес лесно се усеща къде са нужните ви хора и кои връзки ви вредят. 14-и е зареден с агресия. Отварят се огромни апетити. Всеки е склонен да иска и претендира. Не се поддавайте на гнева и омразата. На 15-и получавате откровение в каква посока да вървите. Ден на лично откровение за правилния път и посока. Събуждат се заспали потенциали и желания в тялото и в душата. 16-и чакайте придобивки. За себе си оставете само една важна цел, която е добре да постигнете до края на деня. Днес някой ще пристигне на мястото, където отдавна го очакват или към което отдавна се стреми. 17-и е ден на конфликти и разправии, гонете си интереса, не се включвайте в спорове.Съветът за днес е да не се включвате в голямата говорилня наоколо, да си вършите нещата без много шум, да не давате и да не търсите съвети. На 18-и постигате максималното. Родените в третата декада са в по-изгодна позиция. Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите неизплатени задължения. На 19-и привличате любовта. Добре е да се правят огледи на имоти. Може да намерите жилището, в което да приютите любовта си.
Близнаци 21 май – 21 юни
Ще изживеете притеснителни и рискови моменти на 13-и. Засилват се алергичните реакции и личната ви непоносимост към хора, лекарства и храни. Дълго носените ръкавици израняват кожата на ръцете. Пречупващият аспект с Нептун и Марс може да предизвика бум на алергичности и дерматити. В неделя тръгва програма за разрушаване на старите предписания и норми. Което не става с добро ще стане насила. Статуквото ще бъде нарушено. Някъде може да избухнат конфликти, професионални и семейни войни. 15-и залага новите правила. Променят се закони и разпоредби съобразно условията на средата. Нищо не бива да се прави ден за ден, а добре да се осмисли и синхронизира с мнението на специалисти в съответната област. На 16-и позволява да се постигнат важни цели. Променят се закони и разпоредби съобразно условията на средата. Нищо не бива да се прави ден за ден, а добре да се осмисли и синхронизира с мнението на специалисти в съответната област. 17-и носи печалби на хитреците. Ден на кризи, разправии и конфликти за дреболии. С никого и за нищо не може да се разбереш. На 18-и всичко тръгва по правилата. Получавате подтик за действие, стимул за работа и нужните средства, за реализиране на проектите ви. Ще се радвате на разбиране и подкрепа. На 19-и ще имате късмет в любовта. Трудно ще устоите на фатално привличане и е повече от сигурно, че ще изневерите, ако се отвори такава възможност.
Рак 22 юни – 21 юли
Всичко научено в събота ще донесе ползи и придобивки. Лесно ще зарибите някого, ще привлечете клеиентела и ще наложите условията си. Използвате конфликтите между двама, за да привлечете единия към личната си орбита на работа или любов.14-и е агресивен и рисков ден особено за родените до 1 юли. Денят носи объркващи информаци и сигнали. Ще се изправите срещу хората, с които е добре да се съюзите, а не да водите свещенни войни. 15-и изисква коренна раформа в работата и в отношенията. На 16-и постигате важна цел и поставяте условията си.До вечерта ще постигнете напредък и ще реализирате печалби. Някой ви наблюдава и оценява. 17-и носи объркващи сигнали и разправии на всички нива. Бъдете изибирателни във връзките. Не се включвайте в масовки, не участвайте в демонстрации на сила и междуличностни конфликти. Изолирайте се максимилно и си гонете личния интерес, без да влизате в спорове. На 18-19-и сключете нови договори, уредете сделка с имот. Меркурий тръгва ратроградно в Рак. Приключената работа до 12 юли може да ви направи по-богати и уредени в живота. Сега е момента да подсигурите семейството, да осигурите базата, на която ще устроите новата си любов или децата си.
Лъв 22 юли – 22 август
На 13-и всичко научено ще ви влезе в работа. Ще ви станат ясни някои игрички на професионално и семейно ниво. Денят носи тенденция към алергичности и непоносимости на физически и душевен план. В неделя всеки иска и претендира, не се примиряваме с малко, а и многото не ни стига. Няма да направите компромис спрямо повтарящите се грешки на близки и любими. Днес Лъвът ще се озъби, не го дразнете. На 15-и стартирайте нова дейност и подпишете нов договор. Не разчитайте и непредприемайте нищо, което не е добре изпипано, съгласувано и уредено юридически. Ден на основата и фундамента. 16-и носи награди за положените усилия. Вървете си по пътя и не се разсейвайте встрани. Приключвайте, но нищо не започвайте, ако не искате да се ядосвате. На 17-и влизате в преразход на средства и емоции. Днес много ще се приказва, малко работа ще се върши. Може да бъдете увлечени в излишни спорове и да си развалите отношенията с полезни за работата и бъдещето ви хора. От 18-и тръгнете към приключване на поетите ангажименти. Меркурий тръгва ретроградно и насочва усилията ни към приключване на обещаната работа. Обединете сили и ресурси за постигане на набелязаните и съгласувани в миналото цели. На 19-и уредете имотна сделка. Посрещаме това утро при съвпад на Луна и Венера в знака на Близнаците. Този еспект провокира тенденция към изневери към нови запознаства и връзки преди да сме приключили със старите.
Дева 23 август – 22 септември
Родените в дните около 13 септември ще имат тежък уикенд, с тенденция към непоносимости и алергични реакции на физически и душевен план. Днес Луна Марс и Нептун ви гледат в опозиция от Рибите, а Венера и Слънце в конфликтен аспект от Близнаци. Все нещо ще ви заболи и засърби. От 15-и започвате с отлаганите промени. Започнете отлагани във времето лечения и оздравителни процедури. Не пестете усилия, търсете начин да прокарате личните си идеи и цели на работното място и в отношенията с околните. Днес е добре да се започват дългосрочни програми На 16-и постигате поне една важна цел и в следващите два дни чакайте победи, придобивки и повишение на доходите. На 17-и ловите риба в мътната вода на чуждото неразбирателство. Тенденцията е към конфликти и скандали, които е добре да заобиколите и да си свършите работата без много шум и странична намеса. От 18-и Меркурий тръгва ретроградно. Идва време за уреждане на старите сметки.На 19-и за родените в първата декада денят носи любовни изкушения и тенденция да се кръшне встрани от семейната пътека. Луна и Венера са в пречупващ аспект спрямо Слънцето ви. Сексът ще бъде причина за нападки и неприятни разкрития.
Везни 23 септември – 22 октомври
13-и е ден на важни уроци и разкрития. На 14-15-и срещате открита и прикрита съпротива у дома и на работното място. На прага сте на тежки изпитания. Навлизаме в период на коренни реформи, които ще се наложи да станат и против нечия воля. Изострят се апетитите на всички нива. Не очаквайте да ви направят компромис, а и вие трудно ще се съобразите с желанията и мнението на околните. На 16-и успявате да получите това, към което от доста време се стремите. Не поемайте прекалено много ангажименти и увеличете самоконтрола. Старайте се да не излизате от личния си коловоз, независимо какво се случва. Всяка промяна в плана ще оскъпи нещата и ще ви донесе конфликти. 17-и е ден на безкрайно бърборене, което не казва нищо, а само ни отвлича от нещата, които се случват в действителност. Стойте далече от места на конфликти. Сами няма да оправите света. Ако се намесите в чуждите игри и спорове ще си объркате програмата и живота. 18-и е ден на прозрение. С лекота преодолявате прегради и постигате крайни цели. Може да привлечете доверени съюзници и сътрудници и да влезете в нов екип. Разчитайте на интуитивните си усещания. 19-и ви дарява с любов. Родените в първата декада вървят към емоционални срещи и може да открият отдавна търсената любов. Луна и Венера ви гледат в съвпад от знака на хармоничните ви Близнаци.
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
13-и ви дава верни насоки. Днес е добре да се доверите на интуицията и на предчувствията. Ще усетите някаква непоносимост към определени хора, храни или лекарства. 14-и е ден за поставяне на условия и ултиматуми. Очертават се остри сблъсъци на мнения и позиции. Лесно качвате кръвното и адреналина. Денят се свързва с коренната реформа. 15-и освобождава енергия за градеж и надграждане. Днес може да завоювате нови позиции в бизнеса, да разширите територията си на влияние и да си осигурите стабилна база за бъдещо развитие. Вземете иницативата в свои ръце и на 16-и ще се похвалите с победа. Вечерта навлизате в рисков за парите ви период. Не се разпилявайте. Ще ви дърпат в различни посоки, ще ви притискат с изисквания и молби, на които трудно ще устоите. Ще плащате чужди сметки и на 17-и, когато прибързано участвате в ненужни разправии. Докато се разправяте някой друг ще отмъкне обекта на спора. Ще загубите в материален и чувствен план. Бъдете избирателни във връзките. 18-и ограничава права. На пътя ви се изпречва непреодолима преграда. Постъпете като реката, заобиколете или подкопайте интересите и устоите на тези, които ви създават проблеми. 19-и дава шанс на любовта. Луна и Венера се целуват тази вечер в нощното небе. Трудно ще издържите на любовното изкушение. Може да получите и направите предложение.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
13-и е един от тежките ви и рискови дни за месеца. Ще усетите някаква непоносимост към определени хора, храни или лекарства. Засилват се алергичностите и дерматитите. Трудно ще прикриете и личната си непоносимост към някого. Търсете информация и съвет от капацитет по вълнуващите ви въпроси. На 14-и апетитите трудно се контролират. Конкуренцията е на високо ниво. Ще се оформят лагерите на влияние. Някой ще вземе решение за заминаване в чужбина и устройване на по-добро място за работа и учене, ако тук няма шанс. Не се поддавайте на провокации и съблазни. 15-и идва с промените, които отдавна чакате и замисляте. Огледайте се, някъде близо до вас стои точния човек или се намира обекта, който може да стане основополагащ за бъдещето ви. Може да завоювате престижни позиции и на 16-и. Ако следвате неотлъчно набелязаната цел до вечерта ще се похвалите с победа. Избягвайте случайните контакти. Нещо неочаквано може да се обърка. На 17-и конкуренцията е убийствена, но на 18-и ще бъдете продпочетени. Време е да се плащат сметки и да се приключва с обещаните поръчки и доставки. Не тръгвайте в командировка, особено ако за утре сте дали някакво обещание на близки и партньори. 19-и носи проблеми в любовта. Някой ще разбере за изневерите на партньора, а друг ще изневери. Напират неудовлетворени страсти и желания. Увеличете самоконтрола.
Козирог 22 декември – 20 януари
13-и е ден за усвояване на нови знания и житейски уроци. Засилват се алергичностите и дерматитите. Трудно ще прикриете и личната си непоносимост към някого. Търсете информация и съвет от капацитет по вълнуващите ви въпроси. На 14-и не ходете по митинги и не поемайте излишни рискове. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Нищо ново да не се започва. 15-и идва с желанието да си вземеш шапката и да напуснеш места и хора, които ти носят само мъки и болки. Огледайте се, някъде близо до вас стои точния човек или се намира обекта, който може да стане основополагащ за бъдещето ви. Започнете нова програма и дейност, сключете нови договори.16-и може да не започне по правилита, но тази вечер късметът ще е с вас. Ако следвате неотлъчно набелязаната цел до вечерта ще се похвалите с победа. Избягвайте случайните контакти. 17-и носи успех на соловите играчи. Не разпределяйте пари и роли. Тълпата е неуправляема. Ще се намерят провокатори, които да яхнат вълната на недоволство. Не водете преговори. На 18-и подпишете нов договор. Време е да се плащат сметки и да се приключва с обещаните поръчки и доставки. Не тръгвайте в командировка, особено ако за утре сте дали някакво обещание на близки и партньори. 19-и е ден за любов. Напират неудовлетворени страсти и желания. Увеличете самоконтрола.
Водолей 21 януари – 19 февруари
13-и е ден на алергични реакции и открита неприязън. Ще имате възможност да се доберете до важна информация, която ще помогне на личния ви избор в следващите дни. На 14-и не поемайте рискове и не участвайте в екипни инициативи. Трудно се задоволяват апетитите в различни направления на живота. Засилва се склонноста към участие и предизвикване на скандали. Не водете авантюристичен начин на живот. На 15-и минавате определена граница и се решавате на генерална промяна. Навлизате в период на генерални промени и инвентаризация на връзките. Този ден се свързва с основата и постамента. Осигурете си подходящи условия за бъдещо развитие. 16-и носи награди за минали действия. Планирайте подписване на нови договори в следващите дни. Подсигурявате се в материално отношение. 17-и и 18-и са объркващи, влизате в преразход. Маските падат, лъсват реалностите. Съобразете се и действайте. Обединете сили и ресурси с проверени в миналото партньори. 19-и ви среща с любовта. Всичко предприето ще носи късмет и ползи в бъдеще. Работете в градината. Посаденото и уредено в момента ще даде богата реколта.
Риби 20 февруари – 20 март
На 13-и Луна, Нептун и Марс са в точен съвпад в Риби и в неблагоприятен аспект с Венера и Слънце от Близнаци. Засилват се алергичностите. Сънищата носят някакво допълнително знание и показват правилната посока. 14-и носи пик на агресия и несъвместимости на душевно и физическо ниво. Нараства общото неудовлетворение, а това може да ви накара да вземете решение за раздели и заминаване в чужбина. 15-и е ден за генерални промени. Ден на основата и фундамента. Някой ще се устори на ново място, друг ще затвърди позициите си на старото с продължение на договори, с начало на ремонти и строителни дейности. На 16-и стигате до финала. Поне една цел ще бъде постигната до обед. Концентрирайте се над най-важното и не се разсейвайте встрани преди да го постигнете. На 17-и си губите времето в разправии. Ден на напразно бърборене и надвикване. Нищо важно и отговорно няма да може да се реши. Всеки тегли чергата към себе си и не е склонен на отстъпки. 18-и дава ход на важни договори и проекти. Ще постигнете поне една цел, а и други въпроси ще се решат в движение. В живота ви може да се появи неочакван защитник и благодетел. Кандидатствайте за субсидии и представете проектите си за одобрение. 19-и е ден на изневери. Не подарявайте отрязани цветя. Не тръгвайте в посока на изневерите, може да ви спретнат компромат.
монитор

Публикувана на
13 Юни 2020 година