Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

6 модерни поли за лятото

Видяна: 129920 пъти

Вижте какви са тенденциите при полите за лято 2020: от класически дънкови поли със средна дължина до женствени модели с полупрозрачни материи. 6 модерни поли за лято 2020:
1. Миди дънкови поли
Дънковите поли със средна дължина са топ тенденция за сезона. Те са удобни и елегантни. Най-голямото им предимство е, че можете да ги съчетаете с всичко - спортен потник, тениска, копринена блуза или риза. Комбинациите с обувки също са толкова разнообразни - от класически бели маратонки, удобни пантофки до обувки на висок ток.
2. Кожени поли
Кожата присъства във всички тенденции за сезона - от дрехите до аксесоарите. При полите виждаме два основни тренда. Единият е изцяло кожена пола с дължина около коляното.
Другият е пола от плат, при която има само акцент от кожа, почти като зашит допълнително. Актуални са както моделите с класическо черно и кафяво, така и тези в по-свежи цветни тонове.
3. Асиметрични поли
Асиметричните поли са приятната изненада за лято 2020, тъй като не ги виждаме често сред модните тенденции. Те подчертават талията и придават извивки на фигурата. Най-големият плюс на асиметричните поли е, че подхождат на всяка фигура. Виждаме ги както в едноцветни варианти, така и с различни геометрични принтове.
4. Поли с полупрозрачен акцент
Полупрозрачните дрехи често са сред летните тенденции. За лято 2020 виждаме полите от полупрозрачни материи. Когато купувате пола с полупрозрачен плат трябва да внимавате и за дължината на подплатата, ако има такава. Когато тя е много по-къса от ефирния плат, може да "скъсите" оптически фигурата си. За това трябва да внимават основно по-ниските и по-пълните жени. Ако имате такава фигура, избирайте пола, чиято подплата е дълга колкото прозрачния плат.
5. Поли молив
Полата молив е най-елегантният модел. Полата молив е идеална за офиса. Препоръчително е да се съчетава с обувки на висок ток. Въпреки това през последните години виждаме, че модните блогъри я комбинират и със спортни обувки. Полата молив е идеална за подчертаване на извивките и изглежда много секси.
6. Макси поли на цветя
Едва ли има нещо по-лятно от флоралният принт. Затова е чудесно, че макси полите на цветя са модерни и през лято 2020. Те са елегантни, женствени и идеални дори за горещо време. Този сезон при флоралния принт преобладават свежите и ярки цветове и по-леките и ефирни материи.
rozali.com

Публикувана на
06 Юни 2020 година