Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни предричат звездите до 13 юни

Видяна: 61080 пъти

Овен
Бъдете внимателни с думите си

Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Нервната ви система е претоварена. Вашите шансове да срещате подкрепа, да намирате подходящи личности, които да ви носят полза или удовлетворение, постепенно ще расте, но засега този процес изисква да елиминирате онова, което ви носи повече щети…. Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В края на седмицата се очертават парични приходи. Някои от вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Ако искате съвет от звездите: умереност и естественост.
Телец
Промени в кариерата
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да ви подтикнат към всякакви емоции. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които ви развалят настроението. В кариерата ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Някои от вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Пазете се от претоварване. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Близнаци
Очаква ви хармонична седмица

Вашата предвидливост много ще ви помага през седмицата. В интимния ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Вашето здраве и енергичност през седмицата са завидни. Носите голяма отговорност. Всяка казана от вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Рак
Действате главно под влияние на емоциите си

Вашата предвидливост много ще ви помага през седмицата. В петък голяма част от вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също ще ви помагат.
Лъв
Търпението е ключово през седмицата

Изненадите може да са много и някои от тях да ви сварят неподготвени. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. За много от вас са реални сериозните финансови проблеми. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Възможно е родителите да ви направят подарък. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Дева
Работете в екип

Новостите ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. За много от вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към проблеми. В дома ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира разрешение. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Ако обедините усилията си и сключите делови договори, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи.
Везни
Не прибързвайте с решенията си

Изненадите може да са много и някои да ви сварят неподготвени. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В живота ви може да влязат нови хора. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В края на периода постепенно ще отпаднат някои задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции. Понякога емоцията ви пречи да прозрете користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които утежняват живота ви. Бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове.
Скорпион
Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред

Бъдете естествени, само така може да ви харесат и приемат, а също можете да разчитате да ви простят някои малки прегрешения. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които ви се отдават. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред и обратното. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности.
Стрелец
Време е да покажете творческия си потенциал

В главата ви се раждат нови мисли и желания. В дома ви ескалира необходимост от някои промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. За някои от вас периодът се свързва с политически изяви. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи-бързо, да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак. Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В средата на седмицата може да получите приходи от допълнителна работа.
Козирог
Седмицата е подходяща за инвестиции

Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Имате много поводи за вълнения. Една любовна връзка се развива доста бурно и хората около вас може да разберат какво става. Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят, защото така губите от силата си.
Водолей
Не отлагайте нищо за последния момент

В петък ще настъпи нов период за юни – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Настъпват спокойни дни за забавления. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за последния момент. Има смисъл да потърсите инвеститор за своя бизнес. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В края на седмицата жестът на близък човек може да ви трогне. В личен план няма да липсват запознанства, срещи и пътувания, които ще ви разнообразят. Ако се почувствате емоционално натоварени, потърсете уединение.
Риби
Обърнете внимание на интуицията си

В главата ви се въртят най-различни планове и идеи. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В интимния живот ви очакват изненади. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите проблема. В края на седмицата може да потърсите реванш. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките и приятелите си, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Обърнете внимание на интуицията си – тя е “прозорецът” към вашата душа. /сега

Публикувана на
06 Юни 2020 година