Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Филип Киркоров харчи 1 млн. за 10 дни, за да си ремонтира само една стая

Видяна: 18056 пъти

Ремонт за 1 милион направи певецът Филип Киркоров и то само за една стая. Изпълнителят с български корени реши да придаде нов облик на спалнята на сина си, но ремонта му излезе златен, научи HotArena. Ремонтът продължил точно десет дни.
За интериора на помещението е нает специален дизайнер, а стаята е обзаведена по последен писък на модата. Под зоркото око на изпълнителя, майстори пребоядисаха стените, а подът е от мрамор и със специална декорация в средата, която прилича на килим. Огромен полилей краси тавана, а в детската има още диван и огромно легло на стойност 911 00 рубли, или около 24 000 лева.
На един от рафтовете пък са наредени кристални футболни топки, а над тях е портретът на кумира на малкия Мартин – Лео Меси.
„В изолацията имам повече време да съм вкъщи. Реших, че сега е моментът да направя козметичен ремонт на дома си”, споделя Киркоров, пише "България днес".
Роденият във Варна изпълнител реши да сподели с феновете и коя е най-ценната му вещ. Той показа огромния си гардероб, както и любимата си колекция от обувки.
„Разпродавам част от нещата си. Някои струват по 1 – 2 милиона рубли. Знам, че няма как да взема тези пари в такива времена на криза. Единствено не мога да се разделя с един много специален суичър за мен. Струва ми почти 21 милиона рубли, но е на „Долче и Габана” и с него бях облечен в клипа към песента „Роман”. Мисля, че ми носи късмет, споделя Киркоров.
Иначе той зарадва децата с наистина уникална изненада за 1 юни. Подари им малко куче за празника. Животното е много скъпа порода, а малчуганите на Киркоров не се отделят от четириногото.

Публикувана на
03 Юни 2020 година