Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Сузанита е правила тройка, докато мама и тати са в другата стая

Видяна: 21800 пъти

17-годишната певица Сузанита вече е правила тройка в секса, дочу HotArena. За това призна самата тя пред своите последователи в социалната мрежа Инстаграм.
Известно е, че провокативното девойче обича забранените неща и не се свени да опита от всичко в живота. С най-добрата и приятелка, която стана популярна като "нейното патенце" играят на играта - "Сгъни пръст - извратена версия", както самите те я наричат. Трето момиче им задава мръсни въпроси и ако отговорът е положителен, те трябва да сгънат пръст от ръката си. И двете отговарящи девойки признават, че обичат да правят секс.
Сузанита признава, че го е правила докато родителите й са били в съседната стая, както и на публично място. Тя отговаря със сгъване на пръсти на въпросите дали вика по време на акта, дали обича да й дърпат косата, дали обича грубия секс. От играта става ясно, че Сузанита е спала с момче на първа среща.
Най-интересно става когато питащата приятелка казва: "Сгъни пръст, ако си правила тройка". Пловдивчанката не се поколебава да свие крайника си. Нейната приятелка я поглежда изненадано и я пита дали е истина, а Сузанита отговаря за „да”. Не става ясно дали оргията е била с две момчета или с две момичета, пише „България Днес”.

Публикувана на
03 Юни 2020 година