Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Известна политичка се появи чисто гола на правителствено заседание

Видяна: 21716 пъти

Известна фигура от политиката на Мексико се извини, след като се появи чисто гола по време на правителствено заседание в онлайн платформата Zoom, пише "Дейли Стар". Мексиканският сенатор Марта Лусия Мичер Камарена, известна още като Малу Мичер, трябваше да се включи в разговор с членове на политическата партия „Национално движение за регенерация“, Националната банка на Мексико и журналисти на 29 май, обсъждайки въздействието от пандемията.
В един момент 66-годишната жена започна да се преоблича, без да осъзнава, че камерата й все още е включена. Снимките на екрана започнаха да се разпространяват в социалните медии, което предизвика жестока вълна от коментари.
Марта се извини и каза: „Аз съм Малу Михер и не се срамувам, че случайно показах част от интимността си, защото именно схващането, че една жена е „просто нейното тяло“, подкрепя дискриминирането на жените - нещо, срещу които винаги съм се борила".
„Аз съм жена на 66 години, която е родила четири деца, три от които днес са отговорни мъже и големи професионалисти и. Чувствам се горда с тялото си, чрез което съм ги родила и хранила. Аз съм жена, която се бори за левицата почти 40 години и която заема различни обществени роли в моята пламенна ангажираност в защита на правата на човека. Аз съм жена, която не се срамува от тялото си, обичам го и се грижа за него", каза още сенаторът.
Много други колеги и политици също туитнаха текста й и го публикуваха в социалните медии, за да покажат подкрепата си към сенатора. /блиц

Публикувана на
03 Юни 2020 година