Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Местният шериф призова да се стреля на месо

Видяна: 19703 пъти

Участниците в безпорядъците в окръг Полк (Флорида, САЩ) трябва да помнят, че местните хора „обичат оръжията“, каза шерифът на окръга Грейди Джуд.Той посъветва грабителите да не се появяват в района, ако „ценят живота си“. Призова местните жители да бъдат „в домовете си със заредено оръжие“.

„Горещо препоръча“ да използват оръжие, ако някой се опита да проникне в домовете им, да открадне нещо или да подпали. Джуд осъди действията на полицията в Минеаполис, но подчерта, че „Минеаполис не е област Полк“, съобщава WATE-TV.
"Ако този полицай направи това, което направи там, той ще бъде затворен в окръжния затвор до залез слънце", каза Джуд. Онези, които идват в неговия окръг, за да "да устройват безпорядъци, да грабят, да нараняват хората", ще бъдат в затвора, каза той.
Припомняме, че ръководителят на американската държава Доналд Тръмп заяви, че бунтовете, започнали след смъртта на афроамериканеца, задържан от американската полиция, Джордж Флойд в Минеаполис, не са протестни демонстрации, а терористични актове.
блиц

Публикувана на
02 Юни 2020 година