Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кои неща вкъщи издават недостатъците ви

Видяна: 12200 пъти

"Моят дом е моята крепост", са казали древните римляни. И са били страшно прави!
Домът е този, който ни приютява след натоварения и стресиращ ден…Това е мястото, където се чувстваме най-сигурни и защитени. Но това е и мястото, което много лесно може да издаде всичките ни недостатъци.
Има много неща, на които не обръщаме нужното внимание в забързаното си ежедневие. Те обаче не изчезват и затова е по-добре да започнете да им обръщате внимание от време на време, преди да ги е забелязал някой друг и да си направи лоши изводи за вас.
За да не се налага никога да изпадате в неловко положение, днес от jenata.blitz.bg ще ви посочим трите неща в жилището ви, които са способни да разкрият пред целия свят вашите недостатъци.
Мръсни прозорци
Прозорците са "очите" на вашия дом, затова е много важно да ги поддържате чисти. Гледайки през прозореца и виждайки света през мръсното стъкло, настроението се влошава и човекът става по-мрачен.
Мръсните прозорци сигнализират, че човекът, който живее в това жилище, е самотен и склонен към тъга.
Кухненска посуда с пукнатини и драскотини
Изхвърлете бързо всички чинии и чаши с пукнатини и драскотини. Първо, те не изглеждат естетически и второ - в тях се натрупва мръсотия и вредни бактерии, които могат да влязат в организма ви с храната или течностите.
В допълнение, наличието на пукнатини по съдовете говори за скъперничество и мързел на собственика им.
Мръсна печка и мивка
Тези две неща са от съществено значение в кухнята. Печката и особено мивката трябва да се поддържат чисти по хигиенни причини. Освен това, замърсяването на тези места в кухнята може да показва, че човекът, който готви, е депресиран или сърдит на живота. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Юни 2020 година