Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Футболна надежда се залюби с фризьорка

Видяна: 29036 пъти

Яка кака заби надеждата на ЦСКА — Митко Митков — Пищова. Новото попълнение на „червените” има за гадже готина кака с шеметна визия, видя HotArena. Наричащата себе си Бебка мадама, по професия е фризьорка и има наистина впечатляващ външен вид—внушителен бюст и много надути джуки. Корекциите по тялото изглежда не са новост за новото гадже на футболиста на ЦСКА, чието излъчване е доста предизвикателно.
Истинското име на мацката е Теодора Янева и двамата с Митко са съвсем прясна двойка, пише „България днес”. Новото гадже на футболиста е сбъднала мечтата на повечето модели и плеймейтки—има собствен салон за красота и го е кръстила с оригиналното име „Бебка”. Салонът предлага различни разкрасителни процедури, а очевидно е и успешен. И за да бъде напълно завършен имиджът й на футболна половинка, Теодора се е оборудвала с миниатюрно кученце, което е нейна вярна компания из столичните заведения.
Силиконката видимо е по-голяма от 19-годишния спортист, който е сред любимците на „Армията”.
Повечето приятели на таланта са силно впечатлени от новата му мацка, но някои от тях са притеснени. „Да не стане накрая като с Божинката”, предупреждават го негови авери.
В момента Митков играе като преотстъпен от ЦСКА в „Дунав”. След края на сезона той се завръща на „Армията” и ще се бори за мястото си в отбора.

Публикувана на
01 Юни 2020 година