Новина от категория България
Архив на публикациите

Внучката на Тодор Живков се сгоди за италианец

Видяна: 30012 пъти

27-годишната Елизабет Живкова се сгоди за италианец. Най-големият подарък, който получила за рождения си ден миналата година, е предложението за брак от приятеля си италианец, чието име засега се пази в тайна.
В момента живее в Италия и работи за модна къща там. Именно страстта към модата я срещнала с бъдещия й съпруг. Дъщеря от втория брак на Владимир Живков след Маруся – с Валя. За нея се знае малко, тъй като е извън обсега на публичното внимание. От леля си Жени Живкова наследява страстта си към модата. Завършила е Американския колеж в София. След това заминава за Лондон, където е приета да следва моден дизайн в лондонския филиал на престижния институт Марангони. Благодарение на качествата си е забелязана от световна дизайнерска къща и успява да изкара стаж при Алекзандър Маккуин.
Не се знае дали младоженците планират сватбата да бъде на Ботуша или в България. Предвид влошеното здравословно състояние на Владко Живков той едва ли би могъл да лети до друга държава, за да види щерка си като булка.
Въпреки драмите в семейството, тя е в отлични отношения със своя полубрат Тодор Живков-младши, който е син на Владко от първата му жена Маруся и живее в САЩ, пише Ретро. Той ще бъде сред първите поканени на сватбата й и за първи път ще има възможност да се види със своя баща, с когото са прекъснали връзка отдавна. /HotArena

Публикувана на
28 Май 2020 година