Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Два дни през юни ще са опасни, предупреждават ни да си стоим вкъщи

Видяна: 179886 пъти

През юни 2020 година едновременно ще се случат две много важни астрологични явления, които могат да засегнат някои хора много силно. През първия месец на лятото ще има не само лунно, но и слънчево затъмнение.
Много експерти смятат, че затъмненията са много опасни периоди. В същото време енергията на тези събития може да се окаже и полезна за някои хора. Все пак си струва да бъдете внимателни по време на тях и да не правите нищо необмислено.
През 2020 година се очакват шест затъмнения. Астролозите смятат, че това обяснява защо тази година ще се окаже много трудна за мнозина.
Лунното затъмнение се очаква да бъде на 5 юни. Сянката на земята частично ще покрие спътника, така че той няма да изчезна напълно от небето.
Влиянието на такова явление не може да бъде наречено особено силно и едва ли ще навреди на много хора по някакъв начин. В същото време обаче астролозите смятат, че ако Луната е само частично закрита, тогава може да се случат какви ли не неприятности на повечето хора.
По време на лунното затъмнение трябва да сте максимално внимателни и да не правите нищо, което може да доведе до проблеми. Струва си да се откажете от пътувания или покупки. Астролозите казват, че в този ден е добре да сте сами със себе си.
На 21 юни ще има слънчево затъмнение. Според астролози тези явления имат доста силно влияние върху хората и могат да предизвикат кавги и недоразумения. В края на месеца се очаква пръстеновидно слънчево затъмнение, което е по-различно от обичайното.
Луната ще бъде на голямо разстояние от Земята и ще закрие слънцето по такъв начин, че да остане достатъчно ясен ръб. Експерти смятат, че това може да има изключително негативен ефект върху хората и при много от тях ще изникнат неочаквани проблеми.
Ще се наложи много от хората да действат бързо и да вземат светкавични решения, които могат да се окажат фатални./ jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Май 2020 година