Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

На баба ти парашутните гащи

Видяна: 9882 пъти

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Гери-Никол с парашутните гащи на баба ми?

Ах, каква русалка е изхвърлило морето на сценичния бряг! Сутиенът от люспи е удивителен, бляска като риба на сухо в тази удивителна снимка. Вече два пъти казахме удивително в тази удивителна критика. Ах, всъщност станаха три пъти. Но седем пъти молих се на Бога и седем пъти в Дявола се вричах, че нямам никакво обяснение за причината човек да се облече така. Ама, спрете се моля, това не е само човек- това е Гери Никол, удивителната Гери Никол. Извънземни коси се спускат като в песен на Мустафа Чаушев, а за цвят сякаш са топнати в река близо до пречиствателна станция. Препаската гълъбо, препаската, направо ме връща на снимачната площадка на 300 и се чудя 300 дена и триста нощи кому, как и защо е хрумнала тази идея. Това цигаре, тази кинкалерия, пасмантерия и общата естетическа турбуленция при певицата ме карат направо да сляза от този „самолет” та дори и без парашут. Сега се сещам за онзи лаф от 70-те- На баба ти парашутните гащи. Май такива са и тези на Гери.
Данчето да се поучи от Шърли Беси!
Истината е, че много харесвам този плат. Меката основа в цвят капучино, огромният мак и тези зелени участъци, направо ме поставят върху старата крачна машина на леля ми Глогинка, напуснала този свят, в деня в който си отиде и Брежнев. Тежката, солидна материя заслужава обаче по-добра участ от онова, което я е застигнало, още повече, че няма комисия която да установи това шал ли е, пончо или пък блуза, скроявана на пълнолуние от шивачка с осем диоптра очила. Повече виждам този десен за дамаска на отоманка, от онези, които красят всекидневната ви, без да има особена полза от тях. Освен ако не сте истински чорбаджия и не сърбате турско кафе по икиндия, докато с баба Хафизе топите бялото сладко в чаша вода. Отплеснах се, моля простете, това гаче ли е шал в края на краищата. Йорданка Христова има и великолепието и осанката да понесе подобна модна закачка, но защо не погледне клиповете на Шърли Беси и не вземе някои практични идеи от тази икона на британската и световна музика. То, същото се отнася и за Лили, ама знаете, че не съм такъв човек. Не мога, како Сийке и не съм от тях, така да се каже.

Галин в розово - мъжете не са каквото бяха!
Не е ли облеклото на Галин като една близалка, турена на витрината на суетата. Там всеки да може да допре език и да се отдаде на розовия захаросан вкус. Мечти, госпожа Петрова, както казва стария виц. Господинът продължава да ни показва бухналите си бедра, изтъкнати още повече от светлите дънки. Те са скъсани точно на коленете, не искам да предполагам от какви точно движения, стойки и действия. Устничките са напъпили, истински вишни, по-скоро две шипки, щипнати една за друга. Тениската е опияняваща не само защото показва едрата мускулатура на ръцете а защото съчетава усещането за дамска пижама с бебешко бельо. Каквото и да говорим, Галин е секси, доказват го голямото му чело и малки очи. Тук явно се редуват големи с малки неща- големи мускули, малка…такова, как му беше името, че и аз отдавна не съм виждал подобни неща. Момичето до Гал е наистина много красиво, чудя се в коя пицария работи и до колко часа. Прическата е захарен памук, предоставен на мощни мъжки ръце а белият сутиен или каквото наричат там парчето плат, напомня на част от набързо отворено препоръчано писмо размер А4.

Публикувана на
23 Май 2020 година