Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Световна красавица загина в разбил се самолет

Видяна: 15860 пъти

Световен топ модел е бил на борда на "Еърбъс А 320", който се разби в Пакистан, а при катастрофата загинаха 107 души, пише "Дейли Стар". Пакистанската манекенка Зара Абид, която има повече от 80 000 последователи в Instagram, е била на борда на самолета, а семейството й сега отчаяно се опитва да разбере какво се е случило с нея.
Въпреки че кметът на Карачи потвърди от мястото на катастрофата, че всичките 107 души на борда са загинали, пакистанската служба за гражданска авиация заяви, че двама души са оцелели.
Братът на манекенката е посетил на мястото на инцидента, но не могъл да я намери. Сега той я търси в болницата. Социалните медии са пълни със скръбни съобщения. Потребител написа: "Модната индустрия загуби Зара Абид при самолетната катастрофа днес. Тя бе прекрасно момиче, трудолюбиво и професионално. Нека душата й да намери покой - толкова много хора изгубиха своите близки днес, нека Аллах да се смили над всички". Друг каза: „За съжаление според новините, Зара Абид не е оцеляла при катастрофата. Това е голяма загуба.“.
Припомняме, че самолетът излетя от международното летище "Алама Икбал" в Лахор и след повреда в двигателя се разби в квартал в "Карачи". /блиц

Публикувана на
23 Май 2020 година