Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Слави възпя „мисирките“ в „Ей, тулупи!“

Видяна: 51400 пъти

Слави Трифонов отново привлече общественото внимание с нова инициатива. Ще прави клип към най-новото парче на група "Извънредно положение". То носи "гръмкото" заглавие "Ей, тулупи". Дългият случайно попаднал на песента и не след дълго му хрумнала идеята да спонсорира младите изпълнители с клип. Текстът на песента е меко казано "странен" микс от звуци на пуйки и интерпретации с изявления на министър-председателя.
Шоуменът е категоричен, че творбата ще пожъне колосален успех.
„Попаднах на млада група музиканти. Млади музиканти, които търсят своето място под Слънцето на сенчестия български шоубизнес. Те ме впечатлиха с песента си. Групата се казва „Извънредно положение“, а дебютната им песен - „Ей, тулупи“. Това написа във фейсбук Слави Трифонов.
„Тъй като реших да ги подкрепя, в момента създавам и клип към парчето. Сега може да чуете песента, а скоро ще ви представя и видеото.“, допълва Дългия.
„Слави Трифонов се е справил долу горе със сатиричен критичен текст на парчето си, като на заден фон е праснал дразнеща в ритъм и звучене мелодия-хермафродит в стил турско чалга-маане, гарнирано със съвременен рап. Въобще не му трябва да се занимава с пустата проклета политика за в бъдеще . Тя никога не му е била нито му е стихията в кръвта и в ума. Има да се дъни ако се набута в нея.“, коментира Борислав Касабов.

Публикувана на
23 Май 2020 година