Новина от категория България
Архив на публикациите

Подлите и връзкарите ще страдат

Видяна: 8540 пъти

Подлите хора и връзкарите, които крепят бъдещето си за сметка на чуждото страдание, ще страдат. Ретроградният Юпитер позволява много, но забранява да се правят опити някой да се облагодетелства материално за сметка на друг. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ астрологът Алена. „Юпитер е ретрограден от 14 май до 13 септември в Козирог, а това е знакът, който на всяка цена иска да е професионално мощно изразен. Това е планетата, която подтиква към израстване в кариерата, към професионално развитие, към материални придобивки“, обяснява астрологът.
„Всяка планета ни влияе, но не фатално. Единствената, на която не случайно обръщаме по-специално внимание, когато е ретроградна, е Меркурий, защото забранява инвестициите, подписването на договори, смяна на работата, защото ако я смени, може да се окаже на втория месец, че са го подвели със заплащането или че са му предложили нещо, което не се спазва“, добави тя.
Меркурий ще е ретрограден на 18 юни и продължава до 12 юли.
„Хората, които обичат повече да приказват и не си мерят думите, ще са лишени от такт, търпение и коректност. Причината затова е Плутон, който е ретрограден от 23 април до 4 октомври. Трябва да се внимава, защото тази планета първо товари кармата с негативи и второ – може да попречи на много хора, които се стремят към кариерна върхова позиция, да я достигнат“, предупреждава Алена.
„Венера е ретроградна от 13 май до 25 юли. Това е планетата на хармонията, на щастието, на успеха, на толерантността. Тя помага на семейните да съхранят брака си. Това означава променливост в чувствата, изисквания към хората, които се колебаят дали връзката е тяхната или партньора въпреки годините брак трябва да продължи да живее с тях“, обясни астрологът.
„Сега е момента те или да се научат на вярност в отношенията или да прекратят връзката, за да няма създаване на проблеми. Венера в Близнаци ще помогне да се говори откровено и честно. Тя съвпада от 18-ти до 25-ти юни с ретроградният Меркурий“, добави тя.
„Много хора, които имат дългогодишен брак или току-що започнали брачни отношения имат навика да се хвалят със старите си връзки, с интимните си отношения от преди години, което наранява брачната половинка или годеницата, или годеника. Спомените по никакъв начин не бива да бъдат споделяни пред партньорите, защото това руши отношенията“, подчерта Алена.
„Сатурн е ретрограден във Водолей от 11 май до 29 септември. Този знак е носител на новото. Затова на хората няма да им е приятно да се връщат назад към миналото. Ще гледат само в бъдещето, но това не най-правилното действие, защото миналото носи много ползи“, добави тя.
„Миналото трябва да бъде съхранено и да ползваме само полезните съвети, които ни дава, защото по този начин ще помогнем и на другите хора да осъзнаят колко е ценно да се забравят негативните неща“, каза още Алена. /флагман

Публикувана на
23 Май 2020 година