Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква до 29 май

Видяна: 91720 пъти

Овен 21 март – 20 април
23-и. Днешният ден е показателен за връзките ви. Ще се случват събития, които ще ви покажат на какво и на кого можете или не можете да разчитате. Очертават се изневери. Нарушавате клетви и обещания. Самоконтролът е занижен. 24-и. Днес е добре да стартирате нов или паралелен бизнес. Може да стъпите на нова база, която ще ви осигури по-добри доходи в бъдеще. 25-и. Ден на фатално влияние и привличане. Очертават се провокации на работното място. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. 26-и. Днес е важно да си верен на принципите и на дълга, да не нарушаваш правилата, да си коректен по отношение на старите си договори и да не бързаш да сключваш нови независимо изгодните условия. 27-и. Денят ще ви донесе покани, предложения и срещи, които ще дадат възможност да се внедрите в нова пазарна ниша. Чакайте обаждане и от чужбина. Добре е да кандидатствате за работа в чуждестранна фирма. 28-и. Днес печели този, който владее магията на словото, който е запознат с риториката на дипломацията и може да води изгодни лично за него преговори. Провокирате някого и се добирате до важни факти. Всяка получена информация ще струва скъпо и ще работи за този, който успее да я получи преди другите. 29-и. Пожелайте си нещо до обед и ще го имате. Този ден сбъдва благите ни пожелания и помага да се разделим с миналото.
Телец 21 април – 20 май
23-и. Доверете се на интуицията и ако усещате, че ще сбъркате не тръгвайте в тази посока. Ден на изкушения в чуствата, на двойнствени и неравностойни връзки. Удоволствията от този ден дълго ще се плащат, но и преживяното дълго ще се помни. 24-и. Ден за отваряне на нов търговски обект или за рестарт на стопирани в миналото дейности. 25-и. За днес се препоръчва самостоятелна работа. Стойте далече от всичко, което изисква намеса на странични хора и фактори. Общата работа позволява на хитреците да окрадат доверчивите и лоялните. 26-и. Благоприятен ден за сключване на нови договори, за съвместни инициативи и сделки. Отстоявайте принципите си, личните си убеждения и идеали. Добре е да пътувате, да берете билки, да правите огледи на места и терени, на които евентуално може да се установите за работа, за почивка или живот. 27-и. Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации. Луна и Сатурн сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви и с Уран от вашия знак. 28-и. Провокативен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Не правете забележки и не защитавайте мнението си на всяка цена. 29-и. До обед сте провокирани да правите забележки и да изказвате личното си мнение без да ви искат съвети. Родените в третата декада влизат в излишни конфликти. Следобед вървите към примирие, но не и към помирение.
Близнаци 21 май – 21 юни
23-и. Днешният ден ще предложи много любов, но и тенденция към двойнствени връзки. Слънце, Луна и Венера са в съвпад във вашия знак, а тези аспекти провокират емоционалните ви връзки и може да объркат не едни лични отношения. 24-и. Не стойте в пасивно изчакване. Направете първа копка и стартирайте нов предмет на дейност. Добре е да осветите и новото си заведение или друго помещение, в което ще работите. Родените в третата декада вървят към успешна сделка и договор. 25-и. Работете самостоятелно, сключете еднолични договори и не влизайте в комбина дори и с доказани приятели. 26-и. Действайте активно, сключете нов договор и стартирайте нова бизнес инициатива. След два дни Меркурий ще напусне вашия знак и вече няма да ви помага толкова в деловите ви и търговски дела. 27-и. Ден на телепатичните контакти. Ако мислим за някого, той ще ни се обади. Разстоянията нямат значение. 28-и. Днес Меркурий напуска вашия знак и отива да помага в дейностите и в бизнеса на Рака. Ще имате проблеми в комуникацията с околните. Ще избухват конфликти по незначитени поводи. 29-и. До обед може да спечелите някого с натиск и убеждение, но следобед ще помогне само извинението и уверението, че грешките няма да се повторят.
Рак 22 юни – 21 юли
23-и. Днешният ден е белязан от предчувствие за полезното и вредното. Доверете се на инстинктите си и ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. 24-и. Някой се събужда след тежка любовна нощ. Луна и Венера провокират и днес тенденцията към страничин връзки и изневери. Ден за промоции и изложби. Пасивният човек ще претърпи поражение. 25-и. Денят е противопоказен за екипна работа и за участия във всякакви съвместни инициативи. 26-и. Ден на тежки битки и сладки победи. Бъдете активни, уредете делови и приятелски срещи, обединете семейните рисурси и интереси, подпишете нов договор. 27-и. Денят започва трудно, но до вечерта облаците се разнасят, идва подкрепа и от чужбина. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти и на лично прозрение за отношенията ви с някого. 28-и. Меркурий навлиза в Рак и стимулира търговската ви инициатива. Получавате покани за пътуване и гостуване. 29-и. До обед една лъжа може да се превърне в истина и обратното. Всичко да се проверява. Отложете преговорите за следобед. До вечерта е важно да се върнете към стара връзка, сделка и приятелство. Падат някои ограничения и забрани. Признайте си грешките и простете прегрешенията на близките. Ледовете се топят, време е да обедините русурси и интереси в името на децата.
Лъв 22 юли – 22 август
23-и. Една изкусителна събота. Съветът към партньорите ви е да не отсъстват, за да не ви дадат повод за изневери. Очертават се запознаства, които ще провалят семейни и приятелски отношения. 24-и. Ден за старт на нов бизнес. Започнатите инициативи ще ви носят пари и просперитет в бъдеще. Нужно ви е интензивно физическо натоварване. 25-и. Не се кооперирайте с никого и не теглете кредит. Не е ден за събрания и участия в колективни инициативи. Пазете се от фатално привличане и влияние. 26-и. Ден за светски партита, за съвместни инициативи и за подписване на нови договори. Време е да направите своя партньорски избор, да подадете ръка на качествени хора или да оттеглите участието си от дейности, които вече са бита карта. 27-и. Днес разширявате пълномощията си, получавате и дотация или друг вид подкрепа от чужбина. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. 28-и. Те ти булка Спасовден. На времето изневерите на този ден са били разрешени, ако жената е имала проблем със зачеването. С пълна сила действа магията на словото и на убеждението. 29-и. До обед започвайте само такава работа и иницатива, която бързо ще приключите. Дългосрочните проекти стартирани днес няма да издържат проверката на времето. С напредването на деня ще се обаждат хора, с които отношенията ви в миналото са охладнели.
Дева 23 август – 22 септември
23-и. Днес е добре да се доверите на интуитивните си усещания. Така ще избегнете неприятните моменти и „прилепването” към хора и места, които ще окажат в бъдеще вредно въздействие върху вас, върху работата и личните ви връзки. 24-и. Родените в третата декада ще работят повече за чуждия интерес. Вероятно е да се включите в проекти и дейности, в които ще се окажете само изпълнител, докато друг играе шефската роля и разпределя екстрите. 25-и. Изискването е да работите самостоятелно. Не споделяйте идеи и намерения. Всичко, което свършите сами, без чужда подкрепа и намеса ще носи пари и придобивки. 26-и. Този ден ще ви даде предимства, ще ви помогне да влезете в нова и перспективна среда и да извлечете най-доброто от осъществените контакти. 27-и. Днес имате възможност да се срещнете или да преговаряте от разстояние с бъдещи спонсори, покровители и работодатели. Добре е за делови връзки с чужбина. 28-и. Провокативен ден. Очертават се прояви на непоносимост и алергичност към хора, продукти и храни. Следете знаците. Ако счупите нещо това е знак за прекратяване на отношенията с някой от присъстващите. 29-и. Луната навлиза в Дева и в следващите два дни задвижва тежък кармичен кръст в хороскопа ви. Сутринта си пожелайте нещо, което да изиграе и роля на защита за бъдещето ви. Признайте си честно греховете и си поемете отговорностите. Не позволявайте да си отиде от живота ви ценно присъствие.
Везни 23 септември – 22 октомври
23-и. Ден за любов и някакво особено предчувствие за бъдещето, за полезното и вредното в живота ви. Вероятни са двойнствени връзки, които в бъдеще ще изискват да направите болезнен избор. 24-и. Бъдете активни, стартирайте нов бизнес, осветете помещението, в което ще работите и от което ще идват основните ви доходи. 25-и. Днес и утре може да изживеете стресови положения. В този ден попадате на фатално привличане и влияние, което може да ви постави в подчинително положение в бъдещето. 26-и. Днес семейните ви дела са противопоставени на професионалните. Ще се наложи да водите битки, да защитавате своя интерес и този на хората, които са ви близки. 27-и. Днес облаците се разнасят и хоризонта пред вас се изчиства. С всеки може да се разберете и договорите. Препоръчват се разговори с бъдещи или настоящи работодатели и приятели от страната и от чужбина. 28-и. Печелят умеещите да работят вербално, които са част от настъпващите промени и разполагат със свежа информация по важните професионални въпроси. Ако не се чувствате добре информирани не рискувайте, но ако сте в час с изискванията на играта в личен и бизнес план, не се отказвайте да вземете своето от живота. 29-и. До обед си пожелайте нещо и ще го имате. Старайте се да не давате никому излишна информация, но се осведомете по различни канали за нещата, които са част от личните ви бизнес планове и интереси.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
23-и. Днес вървите към паралелни връзки, които може да развалят дългогодишни връзки и бракове. Доверете се на интуитивните си предчувствия и ако изпитате недоверие към някого, да знаете, че наистина на този човек не може да се разчита. 24-и. Днес може да влезете в нова бизнес среда, да стартирате ново производство или фирмена дейност. Рискувайте умерено. 25-и. Днес правите удобни за околните собствените си желания и стремежи. Анализирайте бъдещите си планове и се постарайте да привлечете потенциални спонсори, клиенти и майстори, които да ви помогнат в належащите дейности, ремонти и производства. 26-и. Най-силният ви и успешен ден за периода. Подпишете нови договори, осъществете връзки с нови партньори в бизнеса, участвайте в бляскави партита и рекламни инициативи. 27-и. За родените в първата декада денят носи рескови случайности и промени в предварително установената проглама. Нищо няма да върви по план и по правилата. 28-и. Тежък и рисков ден. Ограничете контактите, не се изказвайте неподготвени и не провокирайте околните с излишни забележки и критика. Не влизайте в разправии с шефове и колеги. 29-и. До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада. Счупеното е лош знак. Внимавайте къде оставяте важни документи и телефона си. Не давайте никому излишна информация, която може да бъде използвана и срещу вас. От обед навлизате в благодатен период. Връзките ви ще се стабилизират.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
23-и. Днес ще срещате открита и прикрита опозиция. Разбирате за изневери или изневерявате. Луна, Слънце и Венера ви гледат в опозиция от знака на Близнаците, а Марс и Нептун от Риби провокират алергии. 24-и. Днес конкуренцията може да отвори своя нов търговски обект точно до вашия. Засилват се роднинските претенции към общи части и имоти. 25-и. Всичко, което свършите сами ще ви донесе късмет, пари и професионален възход. Това, за което се доверите на роднини, посредници, колеги или бизнес партньори ще зацикли и ще донесе повече разходи отколкото приходи. 26-и. Денят изисква активност по всички линии на живота. Добре е да се сключат нови договори и да се влезе в преговори. 27-и. Може да получите предложение от чужбина или от чуждестранна фирма базирана на местна почва. Навлизате в силен период до петък на обед. Доверете се на интуитивния си избор. 28-и. Днес много приказки ще се изприказват. Печели този, който умее да чува, когато слуша, а не този който се напъва в нещо да ни убеждава. Ден на вербалната магия. Хората на словото ще успеят да извоюват лични и професионални свободи. Ще се води компроматна война на всички нива и с всички средства. 29-и. До обед може да подхвърлите някому лакома стръв и да изчакате реакцията. Опитайте да разберете кой на какви позиции е в работата и в личните ви отношения.
Козирог 22 декември – 20 януари
23-и. Предстоят емоционални моменти, приятелски и лични срещи, на които ще се уточняват чувства и позиции. Вечерта ще бъдете подложени на големи изкушения и любовни предизвикателства, които могат да ви оженят или разведат. 24-и. Не отивайте в крайности, които могат да вгорчат не само вашия живот, но и този на близките. Ативизирайте се повече в спорта и в обществените мероприятия. 25-и. Не започвайте съвместна работа с непроверени хора. Денят е добър за отваряне на заведения, но трябва да се знае кой пие и кой после ще плаща. 26-и. Днес е важно да се ръководиш от инстинктите. Може да имате грешна информация по важните въпроси и да направите грешен ход. Проверявайте всичко. Всеки представя нещата така както му изнасят, а истината остава встрани от купона като Пепеляшка пред огнището. 27-и. Доверете се на интуицията. Ден на телепатичните контакти. 28-и. От днес до 4 август планетата на бизнес контактите и комуникациите Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Рака. Семейните проблеми и нуждите на децата ще ви отклоняват от професионалните дела и отговорности. 29-и. До обед в отношенията ви на всички нива ще има провокативни нотки. Лесно ще се спретват кампромати. Внимавайте, не оставайте телефони и бележки в чужди ръце. Важните срещи и преговори насрочете за следобед, когато навлизате в успешен и творчески период.
Водолей 21 януари – 19 февруари
23-е. Доверете се на импулсите и на усещането, с което сте се събудили. Днес Слънце, Луна и Венера ви облъчват в брилянтни аспекти. Вървите към случайни и неслучайни срещи, които може да променят живота ви в благоприятна посока. 24-и. Ако днес и утре започнете нов бизнес или отворите нов търговски обект ще спечелите и нещата ще се развият благоприятно за вас в бъдеще. Не стойте в пасивно очакване някой да ви свърши работата. 25-и. Парирайте всеки опит за намеса в личните ви и професионални дела. Водолеят е колективен играч, а това често позволява да бъде използван и вкарван в чужди игри. 26-и. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Явете се на прослушвания и конкурси, заявете участия в престижни проекти и начинания и се включете в битката за постове, пари и есктри. Вашата кандидатура ще бъде предпочетена. 27-и. Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Сатурн от вашия знак и в квадратура с Уран от Телец. Доверете се на усещанията си. Очертават се компрометиращи връзките ви събития и тежки обрати в живота. 28-и. Трудно ще избегнете конфликтите у дома и на работното място. Провокационен ден, в който всяка ваша дума и жест ще се тълкуват превратно. 29-и. До обед проблемите ще са повече за родените в последните дни на зодията. Отложете важните разговори за следобед, когато ще намерите точните думи и ще се окажете на точното място. Ледовете в отношенията ще се стопят, ще намерите общ език с тези, с които до момента не сте се разбирали.
Риби 20 февруари – 20 март
23-и. Днес се очертават изневери, неприятни разкрития и прекратяване на дългогодишни отношения. Една лъжа ще провали много съдби и животи. Доверете се на интуицията. 24-и. Днес вътрешната ви енергия търси поле за изява и дано не го намери у съседите или да предизвика излишни конфликти у дома. 25-и. Днес и утре може да привлечете спонсори, да стартирате или да подновите определена търговска дейност и да направите крачка за излизане от кризата. 26-и. Един от най-силните ви дни за месеца. Чакайте изгодни договори, покани, подаръци от съдбата и срещи, които могат да променят в положителна посока бъдещата ви работа и личен живот. Не се отклонявайте от принципите си. 27-и. Ден на телепатичните контакти. Интуицията ви работи на ниво. Обадете се на тези, за които си мислите непрекъснато. 28-и. Бъдете отговорни в приказките, в молбите, обещанията и пожеланията си. Този ден сбъдва благите пожелания, а негативните се връщат в бъдеще като бумеранг. 29-и. Навлизате в рисков и противопоставящ тридневен период. В хоросокопа ви ще се задейства кармичен кръст. Може да се очакват конфликти с роднини и колеги. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. За уикенда не планирайте разходки, ако сте алергични към полени, и не яжте в съмнителни заведения. Ще ви подейства алергично и срещата с някой, който винаги ви разбалансира.

Публикувана на
23 Май 2020 година