Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ето ги пловдивските гамени, снимали голо момче за рекет

Видяна: 97480 пъти

20-годишният Християн Кочев, наборът му Пламен Тингаров и Кристиан Панайотов са гамените, които отвлякоха и се гавреха с 16-годишно момче в Пловдив, предава TrafficNews. Те бяха арестувани снощи, след като жертвата им била открита в двора на училище близо до бул. "Пещерско шосе".
Качили го насила в автомобила на единия и го отвели в района на Гребната база. Там единият го заплашил с нож и го принудил да се съблече гол. След това му нарязали дрехите на парчета и ги хвърлили.
Следващата серия от гаврата била да направят фотосесия на голото момче. Заплашили го, че ако не им плаща по 1000 лева всеки месец, ще пуснат снимките му във фейсбук и инстаграм. Освен това го ритали в слабините, а след това го накарали да пълзи в краката им и да чисти обувките им.
Момчетата са бивши възпитаници на спортното училище „Васил Левски” в Пловдив. Тренирали борба. Кочев е с криминална проява за шофиране след употреба на наркотици през пролетта на миналата година. Останалите момчета за пръв път се сблъскват с органите на реда.

Публикувана на
22 Май 2020 година