Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Сузанита се научила как се прави фелацио от Андреа

Видяна: 18056 пъти

Дълбоката връзка ментор-ученик между чалга дивата Андреа и старлетката Сузанита далеч не се изчерпва с едно просто разгологъзване на улицата. Оказва се, че двете блондинки прекарват твърде много време, заедно въпреки двойната разлика във възрастта си.
"От Теди (истинското име на Андреа - бел. ред.) съм научила почти толкова, колкото от родителите си. Тя ми помогна да развия гласовите данни и сценичната си персона, тя дори ми показа как се прави качествено фелацио", разказва без притеснение непълнолетната Сузи.
За съжаление на еротоманите тук не става въпрос за някоя разюздана оргия, в която двете фолкаджийки са участвали заедно, а за тренировки "на сухо" с изкуствен член и вибратор.
Андреа и Сузанита се сдушили покрай дуета си "Строго забранено", който пуснаха през лятото на 2017-а година. Парчето беше дружно оплюто и от фенове, и от критици в музикалния жанр. Гласовете и на двете певици са толкова премодулирани, че трудно можеш да ги разпознаеш. В опит да продължи скандалната линия режисьорът се бе постарал сюжетът да се изчерпва с разголени жени, много силикон и опит за еротика, чийто резултат е една пълна гротеска. /лупа

Публикувана на
22 Май 2020 година