Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще ни се отрази новолунието

Видяна: 25440 пъти

Овен
Предстои особено новолуние. Ще имаме две прегръдки. От една страна Слънце и Луна са в съвпад, а от друга Меркурий и Венера. Очертават се промени в интимните връзки и рокади в отношенията на всички нива, които ще предизвикат и появи на нови съюзи в бъдеще. Умелите играчи ще запазят и двете позиции, ще използват странични козове и връзки и ще получат своето.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Предстои тежко и ограбващо силите ни новолуние в знака на 14-тата зодия на Паяка. Лесно може да се поддадете на всевъзможни изкушения и наслади, които ще ви вгорчат живота. Съветът е внимателно да анализирате изминалия път и да прекроите бъдещите инициативи в унисон с променящата се ситуация. Върнете си дълговете и не правете нови. Обадете се на родители и деца.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Точният съвпад на Меркурий и Венера в Близнаци се свързва с красивата форма на мисълта, с умението да създадеш нещо наистина хармонично и притегателно за околните. С всеки може да се разберете. Днес се връщат дългове на внимание и обич. Преградите падат и в любовта, но проблемът ще дойде от неравностойните и невъзможни връзки. Разчистете терена.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Не всеки месец Луната има своя 30-и лунен ден. От 06ч до 20ч.40 мин властва денят на Златния лебед, в който човеците са оставени на собствен ход, без да бъдат притискани от тъмните сили или подпомагани от добрите. Сега е момента да направите това, което ви идва отвътре. Бъдете себе си. Днес преминаваме на нова навивка на развитие. Върнете си дълговете, разчистете си пътя.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес е важно да се откажем и да изхвърлим на боклука всичко ненужно, вредно и пречещо на развитието ни. Проведете прочистващи процедури на всички нива. Спазвайте диета, направете лична и професионална инвентаризация и се постарайте да си върнете дълговете, а не да влизате в нови задължения. Днес е точният съвпад на Меркурий и Венера. Ще се раждат деца с красив ум.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Денят е рисков за родените в първата декада. На това новолуние в Близнаци Слънце и Луна сключват пречупващ аспект с Марс и със Слънцето ви. Няма начин да не се прекратят някои отношения. Време е за инвентаризация на връзките ви. Бъдете внимателни, върнете си дълговете, но не правете нови, за да не задлъжнеете тотално. Очертават се тежки приключвания, раздели и изневери.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден за прошка, покаяние и анализ на изминалия път. Постарайте се да бъдете себе си. Днес сме оставени на собствен ход. Нито доброто ще помогне, нито злото ще навреди. Каквото си постелиш, на това и ще легнеш. Сега е момента да докажете пред себе си какво можете и какво точно искате. Разчистете градината на личния си интерес. Пресейте връзките, разделете се с фалшивите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед нищо не потръгва, а ако потръгне ще носи повече разходи и проблеми. Но от обед до 20 ч. 40 мин. може да си позволите крачката, от която в миналото сте се притеснявали. Няма да има пречки и проблеми. В този ден всеки може да постъпи както му се харесва, както го желае, разбира и замисля. Утре ще се събудите с усещането за полезното и вредното в работата и в живота ви.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес битката е за лична самостоятелност. Направете прочистване на връзките си. Изчистете камъните в градината на собствените си интереси и престанете да се препъвате в забрани и постановки създадени от друг. Родените около 10 декември се оставят да бъдат лесно убедени да променят решенията си. Не позволявайте да ви казват как да живеете и към какво да се стремите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Не всеки месец Луната има своя 30-и лунен ден. Днес е точно такъв ден позволяващ да бъдем себе си. Законите на кармата не действат, а родените днес ще изживеят живот-награда за старанията и страданията в миналите си животи. Добре е да се разчистват делови и лични връзки, да се помете в дома и в градината, да се прочисти сърцето и душата от натрупания негативизъм.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден за анализ на изминалия път. Откажете се от всичко вредно и ненужно. Свалете вредния баласт във връзките и проведете разчистващи отношенията ви разговори. Днес се чистят камъните в градината на личния ни интерес, но това не значи да ги хвърляш в градината на съседа. Преговаряйте и уточнете изискванията си, не оставайте нищо недоизяснено.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Родените в първата декада са в по-трудна позиция на това новолуние. Днес нито доброто ще ви помогне, нито злото ще ви навреди толкова, колкото сами може да си навредите с прибързани действия и агресивна реакция. Ако се скарате с някого може да прекратите връзката. Назряват неприятни конфликти и обяснения, след които ще се почувствате емоционално и физически ограбени.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве /
монитор

Публикувана на
22 Май 2020 година