Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Мъже в самолет се оплакват от жена, тормозела ги сексуално

Видяна: 22021 пъти

Известен футболист е завел дело срещу известната авиокомпания „United Airways“ заради сексуален тормоз. Искът е подаден от състезател по американски футбол от НФЛ и от още един пасажер, които са седели на един ред седалки в самолета.
Двамата настояват да им бъдат изплатени нанесените психологически щети, понеже екипажът не е направил нищо, за да им помогне след отправения зов за помощ. Според подадените документи двамата са недоволствали от сексуалните домогвания на жена, която е седяла на същия ред седалки. Имената им не се споменават заради течащото разследване.
Делото е заведено срещу авиокомпанията, тъй като от „United Airways“ са отказали да предоставят имената на жената и на членовете на екипажа. Това е предотвратило подаването на поименен иск. Инцидентът се е случил през февруари при полет от Лос Анджелис до летище „Нюарк“ в Ню Джърси. Жената първоначално се присмяна на футболиста, тъй като той носил маска за предпазване от COVID-19. След това започнала да гали бедрата и коленете си, а в един момент дори си бръкнала под полата в посока към гениталиите.
Пътник, който видял поведението на жената, й направил забележка. След това обаче тя не спряла. Махнала маската на футболиста и го сграбчила между краката. Това накарало популярния спортист да стане и да потърси помощ от екипажа на самолета.
След това жената се преместила на съседно място, където започнала да опипва седящ в съседство мъж. Едва след това стюардесите я преместили на друга редица седалки. /блиц

Публикувана на
21 Май 2020 година