Новина от категория България
Архив на публикациите

Черепа се гаври

Видяна: 14030 пъти

Васил Божков, който се укрива в Дубай, продължава да разиграва невиждани циркове с бъдещето на Левски. Днес публикува анкета във "Фейсбук", в която пита :"Кой да бъде новият собственик на ПФК "Левски" АД", като по този начин се гаври с хилядите фенове на столичния клуб.
"Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК "Левски" АД. Не се случи. Вие решете кой да получи мажоритарната собственост. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор", пише бизнесменът.
Минути, след като публикува анкетата, Васил Божков стана обект на брутална гавра с поредната си скандална маневра, дирижирана от ОАЕ. За да е резилът пълен, всеки потребител в мрежата може да предложи в анкетата свой вариант за нов собственик.
По този начин се зародиха множество хумористични предложения за нов бос на Левски, сред които на Галена, Фики, Гриша Ганчев, Бил Гейтс, Слави Трифонов, Александър Томов, Наско Ментата, Къци Вапцаров, Сашо Диков, ЛиЛана и много други.
"Докога ще продължава тази гавра? Нито Левски нито милионите фенове са виновни за състоянието ви г-н Божков. Опомнете се", пишат недоволни фенове. /блиц

Публикувана на
21 Май 2020 година