Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Мистериозна първа брачна нощ

Видяна: 10492 пъти

В Китай се случва нещо, което за много от нас изглежда неприемливо в 21 век. Младо 25-годишно момиче е принудено да се омъжи за 60 годишен мъж. Историята обаче завършва шокиращо, когато настъпила първата брачна нощ.
25-годишната Сяо Цуи принадлежи към доста бедно семейство, което живее в малко китайско селце. Бедността на родителите не позволила на момичето да има добро образование. Нещо повече, по-малкият брат на Сяо не могъл да си намери булка, тъй като никой не искал да даде щерка си на него.
В резултат на това бедните родители решили да омъжат щерка си почти без зестра за един богат младоженец. Единственият проблем е, че мъжът вече е бил навършил 60 години.
Тогава дошъл и денят на сватбата. Церемонията приключила точно според очакванията и дошло време съпрузите да консумират любовта си през първата брачна нощ. Тогава Сяо останала шокирана.
Старецът за когото се омъжила, излязъл изпод душа, но той не бил същият. Пред нея застанал млад мъж, който обаче имал същите жестове и тембър на гласа, като младоженеца.
Оказва се, че всъщност това е един и същи човек, а мъжът носел през цялото време специално изработена за него маска. Причината била, че за него било важно да се увери в чувствата на момичето и искреността й.
Подобни истории явно не се срещат само по филмите. Такива проверки не звучат много добре, но важното е, че в повечето случаи завършват с щастливи и здрави бракове./ jenata.blitz.bg

Публикувана на
21 Май 2020 година