Новина от категория България
Архив на публикациите

Векилска пренебрегна 12 бона заплата заради млад любовник

Видяна: 27328 пъти

След малко повече от година на хранилка в Брюксел Мариана Векилска, която се кълнеше, че се е сбогувала с журналистиката, отново е у нас и драпа за завръщане в ефира на Би Ти Ви. Оказа се, че е зарязала синекурната си работа в столицата на Европа с 12 хилядарки месечна заплата заради млад любовник.
Противно на това,което злословят по неин адрес някои колеги - че Векилска е изхвърчала от Брюксел поради некадърност, тя си е у нас по собствено желание. Причината се казва Асен - 30-ина годишен мъж, завършил в Лондон, с интереси в туристическия бизнес. Именно покрай внезапно припламналата любов с него Мариана си е в родината.
"Никога парите не са били основният й мотивиращ фактор. Виж, младите любовници са друга работа", твърдят запознати с душевното пространство на журналистката. А и бракът с десетина лета по-младия от нея колега Симеон Колев, когото заряза да се грижи за общото им дете, е категорично доказателство за този факт.
Данни от професионалната й визитка показват, че тя беше част от Евроконтрол - европейска организация, която се занимава с безопасността на въздухоплаването.
Изявяваше се като нещо като мениджър на отдела за работа с клиентите. Бърза справка показва, че заплатата за позицията й е била от порядъка на 3 до 6 хиляди евро, което ще рече, че само за месец тя може да прибира 12 хиляди родни лева.
В Белгия звездата си беше наела цяла луксозна къща, а и пращаше издръжка и за сина си Момчил, който след развода й с радиоводещия Симо Колев остана да живее с баща си в София. /лупа

Публикувана на
20 Май 2020 година