Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Върналата годежния пръстен от пловдивчанина Глория насметена от Венета Райкова

Видяна: 156040 пъти

Задава се нов мощен скандал в светските среди. В основата му стои тв водещата Венета Райкова, която се нахвърли с остри думи срещу фолкпевицата Глория. Вчера стана ясно, че Глория е върнала годежния си пристен и е оставила възлюбения си Йордан Джермански. Това провокира Райкова да определи Глория като меркантилна, застаряваща фолкпевица, която все не я огрява да мине под венчилото.
„Случайност? Фолкпевица днес върнала годежен пръстен и пак няма да се жени. И точно за такава фолкпевица пише в "Милионерката" - меркантилна, на възраст 40+, все чакаща годежен пръстен от връзките си с много богати мъже и все оставаща сама... Случайна прилика от книгата с действителността".“, пише Венета.
И допълва: "Книгата ми излезе на 6 февруари и има случайна прилика с живота на две фолкпевици. Ще я нарека пророческа книга, а аз съм един пророк или просто познавам живота на измислените герои в художествената измислица".
Едната фолкпевица е Глория, но всички се чудят коя друга визира Райкова в своята книга.
Междувременно фенове на Примата на фолка набедиха Райкова, че си отмъщава на любимката им, която упорито отказваше да й гостува в "Папараци" и да разкаже за тайната си връзка с пловдивския бизнесмен. /show.blitz.bg

Публикувана на
20 Май 2020 година