Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Звезди от Холивуд с нова песен за „Евровизия“

Видяна: 27694 пъти

Холивудските звезди Уил Фарел и Рейчъл Макадамс направиха премиера на видеоклипа към песента им за „Евровизия“ - Volcano Man. Парчето няма да прати дуото на конкурса в Ротердам догодина. Вместо това служи като своеобразен трейлър на филма им „Евровизия: История на огнената сага“, който ще направи премиерата си в края на следващия месец по Netflix.
Величие и екстравагантност – това излъчват Фарел и Макадамс във видеото, като музикалната им творба действително – макар и с епично безсмислен текст, се доближава по чувство до конкурса. Това се вижда и от реакцията на феновете. „За първи път в историята американците успяха да разберат Евровизия достатъчно, за да се шегуват с нея по правилен начин. Креативните избори са точни“ и „Мразя факта, че ако това беше наистина песен за Евровизия, вероятно точно за нея бих гласувала“ са само част от коментарите под трейлъра.
Във филма Фарел ще се подвизава като певеца Ларс Ериксонг, а Макадамс – като Сигрит Ериксдотир. С участие в заглавието ще се разпише и бившата старлетка на „Дисни“ - Деми Ловато.
Припомняме, че за да се подготви за „Евровизия: История на огнената сага“, Фарел посети финалите на конкурса през последните години. Според различни източници, комикът е получил зелена светлина за филма си и от самите организатори на Евровизия. /монитор

Публикувана на
20 Май 2020 година