Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ариана Гранде и Джъстин Бийбър обвинени в измама

Видяна: 11529 пъти

Младите звезди Ариана Гранде и Джъстин Бийбър бяха принудени да се защитават от обвинения, че хитът им Stuck with U не е стигнал честно до челото на класациите, а мощните им мениджърски екипи са “купили” успеха, пише изданието ТMZ.
Рапърът 6ix9ine не само повтори обвиненията си, че известната класация на „Билборд“ е нагласена, а директно обвини Гранде и Бийбър, че сами са платили за половината продажби на хита им, който зае първото място.
В същата класация парчето на обвинителя GOOBA зае третото място.
Гранде написа дълъг пост в Туитър, в който благодари на феновете, че са подкрепили записания с благотворителна цел дует с любимеца на тийнеейджърките, след което отговори на обвиненията.
Красавицата заяви, че обикновено “не хаби енергията си за подобни драми или странни обвинения”, но този път нещата са стигнали прекалено далеч.
Тя припомни, че правилата на „Билборд“ не позволяват да се броят покупки на повече от 4 копия с една кредитна карта, за да се избегне манипулация.
“Моите фенове купиха тази песен. Феновете на Джъстин купиха тази песен”, написа поп сензацията.
След това препоръча на “тези, които не са доволни от представянето си в класацията, да се държат малко по-скромно.” /монитор

Публикувана на
20 Май 2020 година